UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Maç Sonu

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Bjk taraftarı 1 aydır gol diye bağırmıyo :D bjk gol atamıyor :Dnolucak bu işin sonu

Baros ve Nondaya yetersiz diyordum birde:rolleyes:

Rakiplerimizin forvetlerine bak Boba,Nihat,Güiza,Semih,Nobre

Baros ve Nondaya kurban olayım ben

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Besiktas, 0 - 1'a dua etsin, adamlar top mop oynamadı... saldırsalardı 10-0 biterdi bu maç, aradaki güç farkı dağlar kadar.. Old Trafford'da acımazlar...

bekler bekler uğraşmaz, canı isteyince tık der atar bitane, kasmaz fazla zuahahah, alay ediyolar...
rolln.gif

thank you Man Utd !
smiley148.gif

Yazık oldu en azından beraberlikti maçın hakkı üzüldüm açıkcası

Sir Alex bizim cumartesi oynanan maçı iyi analiz etmiş. ben açıkcası aynı maçı izlemiş kadar oldum. Bjk'nın en büyük sorunu organize olamaması. kimse nerde duracağını bilmiyor gibi hareket ediyor ve koşuyor böyle olunca 70'lerde gol yemeye başlıyor. Hücum Bölgesiyle defans arasında köprü yok .Takım ilerde çoğalamıyor . Nobre topla buluşmak için orta sahaya kadar geliyor. Manchester kendini zorlamadı bile .Bjk çok koşarak mücadele ediyormuş gibi gözüküyor oynadıkları oyun bu ...Antremanda hiç çalışmıyorlar mı acaba gol pozisyonları için.

bu arada keita >>>>> valencia

Arda>nani

Çarşı bizim tezahuratları söyleyip durdu anasını satayım,ayar oldum.Bir ' Saldır Galatasaray ' ı söylediler,bir de maçın başında Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon diye giden besteyi,kendilerine uyarlayarak tabi.

Bu arada ManU heralde tarihinin en kötü toplarından birini oynamıştır,yakalamışken yenememeleri beceriksizlikten başka bişiy değil.

Gigs Fletcher Oseha bunları oynatmaya gerek duymadı herhalde

M.unıted zorlamadan yendi.Çok da rezil oynadılar.İ.kaşı bile hiçbir pozisyonda geçemiyorsan ne işin var bu takımda diyesi geliyor insanın Naniye :)

besiktas inonude daha once bu dunya devlerini devirmişti . göteborg bordo psg :S :D emre tilevin kafa ii galiba

Haftasonu Man City maçları var, kasmadı adamlar. ManU ne zaman averaj takımı olmuş? Güldürme renkdaş gözünü seveyim.

Ferguson işini bilir. Çok değil iki sene sonra ; bu takım yine final oynar. Bu sene biraz zor.

Nani azıcık iyi oynasa farka giderdi çok rahat ManU. Spikerin ''işte tribün show, işte süper Beşiktaş bla bla bla'' diye konuştuğu dakikalarda golün gelmesi daha iyi oldu.

Teşekkürler ManU. :D

Manchester United kötü oynadı diğil, oynamadı bile... tıpkı Galatasaray'ın İsviçre takımlarıyla yaptığı hazırlık maçı gibi gördüler bu maçı.. adamların aklı fikri Man City maçında.. Besiktas'ı mı sallarlar ? bitane çaktılar gittiler işte kasmadan.. kimse öyle amanın fark olmadı falan diye sevinmesin, isteseler 20 tane atarlardı... alay ettiler...

Biz yakalasak manu'yu Sami Yen'de böyle;

Keita-Arda-Elano-Kewell-Baros-Nonda'lı hücum hattıyla enteresan şeyler yapabilirdik.

Nani azıcık iyi oynasa farka giderdi çok rahat ManU. Spikerin ''işte tribün show, işte süper Beşiktaş bla bla bla'' diye konuştuğu dakikalarda golün gelmesi daha iyi oldu.

Teşekkürler ManU. :D

Çarşı genelde iyidir; ben bu maçta o 70'li dakikalar dışında beğenmedim.

Spiker abarttı bugün.

Manchester United kötü oynadı diğil, oynamadı bile... tıpkı Galatasaray'ın İsviçre takımlarıyla yaptığı hazırlık maçı gibi gördüler bu maçı.. adamların aklı fikri Man City maçında.. Besiktas'ı mı sallarlar ? bitane çaktılar gittiler işte kasmadan.. kimse öyle amanın fark olmadı falan diye sevinmesin, isteseler 20 tane atarlardı... alay ettiler...

Aynen derbileri var City affetmez Adebayor hayvanını kim tutacak ferguson onu düşünüyor :D

Kasmadılar hiç beşiktaş mücadele ediyor gibi gözüküyor ama organize olamadılar öle tatsız tutsuz bir maçtı bence beşiktaşın çok büyük kaleci problemi var. Birde sanki bizim maçı izledim beşiktaş golü kalesinde gördükten sonra maçı bıraktılar. 70 den sonra.

GS nin orta sahası MANU dan çok daha iyi...

Valencia - Keita

Nani - ARDA

Scholes - Elano

Carrick - Ayhan

MANU bu sene hiçbişi yapamaz. 1 maçlık söylemiyorum kadro gücü çok yetersiz.

kiliti açması çok zor Ronaldo açıyordu gerisi geliyordu. Şimdi onu yapamıyorlar.

Tesadüfi bir gol buldular ve kazandılar.

MANU az gol yer ama gol de zor atar. 34 lük Scholes a bağlı herşey

Bundan sonra C.Ronaldoya sallarken 2 kere düşünelim

mahalle topçusuymuş,Fergusonsuz birşey yapamazmış,Messinin sol bacagı olamazmış geçin bunları beyler

Ronaldo inanılmaz bir futbolcu görüyoruz onsuz Manuyu

Geri
Üst Alt