GSC Haber UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turundaki Rakibimiz Juventus Oldu

Juventus'u eler miyiz?

• Evet

Oy: 87 78,4%
  • Hayır

Oy: 24 21,6%

• Kullanılan toplam oy
    111
  • Anket kapatılmış .
Diego Simeone'li Atletico Madrid'e göre çok daha iyi bir eşleşme kesinlikle amma ve lakin sağlam bir orta saha transferi yapılmadan asla ama asla ümitlenmem.

Bizim hainler transfer yapmayacak herhalde belli oldu. Yine Cuesta tarzı ne idüğü belirsiz bir herifi son dakikada çakacaklar gibi görünüyor. Dursun Özbek ve yönetimi, Allah sizi bildiği gibi yapsın.

sayın meteoroloji müdürüm maç günü ha böyle bize 1 santum kar verun

GnJfXgybgAATjs0

atletico gelseydi keşke

juve'yi geçmek mucize işi

Dengeli bi eşleşme oldu bence. Yeter ki tam kadro olalım

Juvede vlahovic de yok

Juve kurası için çok iyi falan diyenler var. Güler misin ağlar mısın? Tek umut büyük takıma karşı olacak motivasyon ama city maçında 2.yarıda çok iyi olduğunu düşünen ve buna inanan td miz var. Adamlar bırakmasa fecaat olacaktı

Juventus gayet iyi kura Kenan yıldız hariç ekstra bir oyuncusu yok İtalyan takımı oyun anlayışlarida çağ dışı Inter hariç İtalyan takımlarından korkmam

O an Chiellini'nin düşündüğü:

"Sıçtık...ulan Şubat ayı kar var mı acaba İstanbul'da?!"
1000198527.webp

Juve'yi cok hafife aliyoruz. Su an liglerinde 5.ci ama 2.ci ile 5.ci arasinda sadece 5 puan var. CL'de fena da maclar oynamamislar. Bir tek Real'e 1-0 yenilmisler. Cogu berabere bitmis ama bence hic de kolay lokma degil.

Kaybetsek de Kenan’ıma kaybetmiş olacağız. O yüzden sevindim bu eşleşmeye, Arena’da da izleyeceğiz aslan parçasını

yalnız elediğimiz juve kadrosu neydi öyle yav
buffon
chellini
barzagli
bonucci
pogba
marchiso
vidal
tevez

zaten sonra ki sene final oynamışlardı

Bu elemanlarin Kenan & forveti baya iyi. Singo hazir olursa Kenan ile ugrasabilir ama forvetlerini nasil durduracagiz bilmiyorum. Orta sahanin merkezine ve on numaraya tartismasiz adam lazim.

Atletico ile ugrasmaktan daha iyi ama bu ekip de canavar. Ilk macta muhakkak kazanmamiz lazim.

Geri
Üst Alt