Mehmet Aslan
10 Numara!
Bu kesin değil diye biliyorum , oda kuraya bağlı olmuyor mu ?Allah'tan var ya ilk maç burada.
Burada skoru alırlarsa orada çok kasmazlar. İlk deplasmana gidecek olsak hayvan gibi atarlardı.
Bu kesin değil diye biliyorum , oda kuraya bağlı olmuyor mu ?Allah'tan var ya ilk maç burada.
Burada skoru alırlarsa orada çok kasmazlar. İlk deplasmana gidecek olsak hayvan gibi atarlardı.
Kesin. Evde basliyoruz.Bu kesin değil diye biliyorum , oda kuraya bağlı olmuyor mu ?
Sadece tottenham liverpool değil, son 16 kalan hiçbir takımı eleyemeyiz. Dün kötü oyundan ziyade bir kaç dakikada paramparça olup mental olarak dağılmak daha üzücüydü. Son vuruşları iyi yapsalar Frankfurt maçını arayacak hale gelecektik. Ligde oynadığımız deplasmanlarda bile gol yediğimiz an çok kolay kırılıyoruz. Bizim bu sorunu çözmemiz lazım. Bunun tek yolu ayağı titremeyecek oyuncu grubu ve teknik adam.
Birebir kulüpten aldım bilgi yahu kurayla odaKesin. Evde basliyoruz.
Birebir kulüpten aldım bilgi yahu kurayla oda
Ondan ziyade bu arada tudor prime barça ile herhangi bir deplasmana bile gitse rezilleri oynatma potansiyeli çok yüksek bir adamTotnım gelirse o dandik kadromuza rağmen geçen yıl 3 attık 5 kaçırdık
Yine benzer sonuç alınabilir minimum 3 atarız. Deplasmanda ise kestiremiyorum hayırlısı. Keşke totnım gelse muazzam olur
Son 16 turundan finale yükselen takımlar, önceki turlarda olduğu gibi, her eşleşmenin en alt sırasındaki takım ilgili karşılaşmanın ikinci maçını kendi sahasında oynayacak.UEFA sitesinden:
![]()
Champions League round of 16 draw: Who can play who, head-to-head records | UEFA Champions League 2025/26
Who can meet who in Friday's UEFA Champions League round of 16 draw and how have they fared in past encounters?www.uefa.com
Kavukcu ile mi konustunBirebir kulüpten aldım bilgi yahu kurayla oda

yok ya karışmıyor o gstatil işine ,Kavukcu ile mi konustun![]()
Önce dodnımı eliyoruzUEFA sitesinden:
![]()
Champions League round of 16 draw: Who can play who, head-to-head records | UEFA Champions League 2025/26
Who can meet who in Friday's UEFA Champions League round of 16 draw and how have they fared in past encounters?www.uefa.com