UEFA ‘Şike' İçin Baskıya Hazırlanıyor İddiası

Cas Kararı onayladı 4 macda şike yapıldı :)

Haberleri takip etmiyomusun

Kardeş zaten onamıştı o yüzden Avrupadan men yediler..TFF küme düşürsün diye bir ibareye rastlamadım ben..Anladığım kadarıyla bu sazanlar Avrupaya gitme ümidiyle bir hamle daha yaptı ama ret yediler..Yani gidemiyorlardı yine gidmeeycekler Avrupaya..Keşke Tff 'ye baskı yapsalar düşür diye ama gündemde görünmüyor öyle bir olay

Uefa Koskoca Juve'yi düsürmüs. fb icin neden bu kadar tolerans gösteriyor ?? Uefa bunu acıklayamaz. En azından Juventus örnegi ortada iken acıklayamaz, okkalı bir ceza kesmeleri gerekiyor..

Kendi kendinize konusup duruyorsunuz iste beklentiye gimek icin.

Juventus'u düsüren italya futbol federasyonu!

Kendi kendinize konusup duruyorsunuz iste beklentiye gimek icin.

Juventus'u düsüren italya futbol federasyonu!

Adamlar Ülke futbolunu düsündükleri icin düsürdüler Juve'yi. Aksi halde Uefa İtalyan futbolunu uzun yıllar Avrupa'dan men edecekti. Juve ile beraber cok takım düstü Seria ve alt liglerinden..

Bu konu kapandi artik, hikayeler yazip birseyler beklemenin manasi yok. 3 sezon bitti o surecin ustune, bu saatten sonra birsey çıkmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye' de bunların ceza alacağına inanmıyorum açıkçası. Marsilya, Juventus veya örnekleri verilen diğer takımları kendi ülke federasyonları düşürdü.

UEFA anca milli takımı ve bizim de içerisinde bulunduğumuz Türk takımlarını Avrupa' dan men kararı alabilir.

Bu iktidar ve federasyon görevde olduğu müddetçe de kendi içimizde temizlenelim, aklanalım, paklanalım zırvalarıyla bu cezaya halkı bir şekilde ikna ederler, Galatasaray olarak buna itiraz edersek de adımız darbeciye çıkar, Galatasaray Spor Kulübü ve taraftarları milli iradeye saygı duymuyor diye saldırıya uğrarız üstüne üstlük. Yok canım o kadar da olmaz demeden önce bir düşünün derim.

UEFA' nın ve Platini' nin biraz aklı varsa ve gerçekten şikeye sıfır tolerans parolasına gönülden inanıyorlarsa, uluslararası standartlardaki cezalar uygulanana kadar sadece Türk Milli Takımını ve şikeye adı karışan takımları organizasyonlarından men ederler. Ondan sonra gerisini şikeciler ve siyah-beyaz promosyonları düşünsün.

UEFA bu olayı 1 milyar dolar rüşvet alsa da kapatamayacak. Sadece süreç uzar.

Şike veya teşvik yüzünden yerel ceza alan diğer Avrupa kulüpleri enayi mi?

Bundan sonra şike veya teşvik suçuna bulaşan takımlar, Fenerbahçe'yi örnek gösterip olaydan yırtar, UEFA bunun bilincindedir diye düşünüyorum. Sadece 3 yıldır, bir şekilde süreç uzatılıyor.

UEFA bu olayı 1 milyar dolar rüşvet alsa da kapatamayacak. Sadece süreç uzar.

Şike veya teşvik yüzünden yerel ceza alan diğer Avrupa kulüpleri enayi mi?

Bundan sonra şike veya teşvik suçuna bulaşan takımlar, Fenerbahçe'yi örnek gösterip olaydan yırtar, UEFA bunun bilincindedir diye düşünüyorum. Sadece 3 yıldır, bir şekilde süreç uzatılıyor.

Ayrica UEFA'nin aldigi "geriye dönük suclarin eskide kalmamasi" kurali iki yönlü calisir. Eger bir sekilde rüsvet alindigini veya haksiz seviyede cezalar verilirse Juventus olsun Marsilya olsun tazminat davasi acmak icin haklari da olusur.

Bu kural Sadece UEFA yapar baskalari yapamaz anlaminda kalmiyor.

Dedigin gibi bu kural degisikligi sonrasi ve bence öncesini de kapsiyan bir durum bundan doalyi tamamen katiliyorum 3 yildir sürecin uzanmasi bundan dolayi

daha kisilere ceza gelmedi bile. kisilerin cezasi verilmeden kapanmaz.

UEFA, geriye dönükte karar verebiliyor, üstünden 3 yıl geçmesi hiçbir şeyi değiştirmez.11 maddelik eylem planını boşuna oylatıp, onaylattırmadı UEFA!

Eskişehir ve Sivas Avrupa'yı garantiledi gibi. 3 Temmuz'da bu takımların ismi geçiyordu..UEFA bunlara da bir yaptırımda bulunacak mı? Bilgisi olan var mı? Merak ettim..

Beklentiye sokmayin kendinizi. Ben umidi kestim.

Eskişehir ve Sivas Avrupa'yı garantiledi gibi. 3 Temmuz'da bu takımların ismi geçiyordu..UEFA bunlara da bir yaptırımda bulunacak mı? Bilgisi olan var mı? Merak ettim..

Es es? Onlar Avrupa ya gidemiyor benim bildigim, cunku UEFA yeni kurallarina gore Kupa galibi gidebiliyor sadece, finalist olup kaybettigin zaman gidemiyorsun.

Sivas icin birseyler olabilir ama. Beklemek lazim..

bi bitmediniz bu kafayla gidersek siz ptt ligini beklerken şikeciler 4.yıldızı takacak

Vallahi ben ceza alacaklarını düşünüyorum, ama bu kadar uzamasından da kıllanmadım desem yalan olur, sakin kafa ile oturup düşünüyorum, bu kadar açıkça ortaya çıkan her mahkemeden onaylanan şikenin sadece 2 yıl Avrupa kupalarından men edilerek geçiştirilemeyeceğine inanıyorum, TFF eğer fbyi ve bjkyi düşürmezse ülke futbolu olarak ceza alacağız, şimdi sizde soruyorum, fb küme düşürülmez ise CL gruplarında yağan kara laf söyleyen Juventus kulübü buna ne der, yeni çıkarılan UEFA şike taslağına göre Juventus kendi federasyonuna dava açabilir, iki ülkede UEFA'ya bağlı onlar ceza almadı, bizimde cezamızı iptal ederek tazminat verin demez mi, bu işlerin üstünü örtmek bu kadar kolay mı, dünyada fbnin şike yaptığını duymayan kalmadı, demezler mi UEFA'ya hayırdır ne oluyor diye, Türk insanı balık hafızalıdır ama Avrupalı kolay kolay unutmaz

Beklentiye sokmayin kendinizi. Ben umidi kestim.

Es es? Onlar Avrupa ya gidemiyor benim bildigim, cunku UEFA yeni kurallarina gore Kupa galibi gidebiliyor sadece, finalist olup kaybettigin zaman gidemiyorsun.

Sivas icin birseyler olabilir ama. Beklemek lazim..

Hayir, biz CL'ye gittigimiz icin 2. Europa'ya gidiyor ama kupayi alsalardi dala ileri asamadan gideceklerdi, simdi daha fazla on eleme oynamalari lazim.

Şike yapıldığına dair itiraf vardı italyada yanılmıyorsam.

Burada da olacak görürsünüz ama ters şekilde....

Yeniden yargılama için itiraf veya yeni delil gerekiyor; çünkü Yargıtay konuyu sonuçlandırdı,hüküm verdi. Olacak olan 2 veya 3 polis memuruna "biz fb'ye komplo kurduk" dedirttirmek veya yeni bir (sahte) delil ortaya sürmek...

Burası Türkiye hiç olmaz demeyin, neler oldu ve oluyor bu ülkede....Hukuk bilimi bizde elek gibi....Ve tek yol gibi görünen yol buysa olma ihtimali de çok yüksektir.

Burada da olacak görürsünüz ama ters şekilde....

Yeniden yargılama için itiraf veya yeni delil gerekiyor; çünkü Yargıtay konuyu sonuçlandırdı,hüküm verdi. Olacak olan 2 veya 3 polis memuruna "biz fb'ye komplo kurduk" dedirttirmek veya yeni bir (sahte) delil ortaya sürmek...

Burası Türkiye hiç olmaz demeyin, neler oldu ve oluyor bu ülkede....Hukuk bilimi bizde elek gibi....Ve tek yol gibi görünen yol buysa olma ihtimali de çok yüksektir.

Nedense bende aynısını düşünüyorum abi. Sonunda Polisi suçlu çıkaracaklar. Şike dosyasına bakan özel yetkili savcı da dahil.

Aynen öyle olacaktir. Azizi daha içeri almazlar. Türkiye de artik kanunlarin önemi yok. Fb'yi küme düsürmezler, TS nin kupasini vermezler. Bundan sonra Fifa Türk futbolunu toptan men eder. Benim beklentim bu.

Nedense bende aynısını düşünüyorum abi. Sonunda Polisi suçlu çıkaracaklar. Şike dosyasına bakan özel yetkili savcı da dahil.

Habertürk'te Faik Çetiner'in programında böyle bir duyum alındığı söylenmiş şimdi baktım,programda Serdar Çelikel söylemiş...2 polisin böyle bir itirafta bulunacağını falan söylemiş ne kadar doğru bilemem fakat pek medyum olmaya gerek yok Türkiye'de bazı şeyleri önceden görebilmek için....

Geri
Üst Alt