UEFA Süper Kupa | Real Madrid 2-0 Sevilla | M.S | Şampiyon Real Madrid!

Bu3cad6IIAANWC7.jpg:large

Bu3dXj2IIAAgMHG.jpg:large

Modric Korku Kapanı filmindeki baltacılara benziyor.

Hazırlık maçı gibi olur

Dedigim gibi oldu. Real Madrid fazla kasmadi. Bu arada Di Maria kesinlikle kadroda kalmali. Real gibi bir kulüpte rotasyonda kullanilacak isimler bile kaliteli olmali. Di Maria, Rodriguez'den cok daha iyi bir oyuncu.

Rodriguez e cok para verdiler. Di maria yi tercih ederim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Real Madrid'in bir sağ bek alması lazım. Arbeloa kazması artık alternatif olacak seviyede değil.

4.stoper olarak Nacho Fernandez kalacak.

Forvet transferi ise uzun süre gündemdeydi ama iyi para harcadılar..

Rodriguez gereksiz bi transfer oldu bence. O bölgede kroos,isco,di maria gibi adamlar da oynayabiliyor. 2 sinin yedek kalması gerekiyor şimdi.

Mac oncesi Khedira ve Di Maria'nin hazir olmadiklarini okumustum.

James'i tek macla elestirmek dogru degil ancak ayni bolge icin bu kadar oyuncu da gereksiz is oldu. Ustelik orta saha cok yumusak kaliyor. Xabi hamlelerde zorlaniyor, Khedira da ne kadar yeterli tartisilir. Hem stoper hem on libero pozisyonlarini kotarabilecek bir isme ihtiyaclari var. Dunku macta da goruldugu gibi takim olma adina katetmeleri gereken cok mesafe var. Ortasaha, hucum hattinin kalabalik olusu ve rotasyon durumu da skintili.

Mac oncesi Khedira ve Di Maria'nin hazir olmadiklarini okumustum.

James'i tek macla elestirmek dogru degil ancak ayni bolge icin bu kadar oyuncu da gereksiz is oldu. Ustelik orta saha cok yumusak kaliyor. Xabi hamlelerde zorlaniyor, Khedira da ne kadar yeterli tartisilir. Hem stoper hem on libero pozisyonlarini kotarabilecek bir isme ihtiyaclari var. Dunku macta da goruldugu gibi takim olma adina katetmeleri gereken cok mesafe var. Ortasaha, hucum hattinin kalabalik olusu ve rotasyon durumu da skintili.

Rotasyon mı sıkıntı ? Forvet hariç su an hiçbir mevkide sıkıntı yok

Yine GSC futbol uleması değerli fikirleriyle günümüzü aydınlatmış.

Tap

Ben baştan beri Hamese karşıyım...Abi Di Maria çok farklı bir oyuncu hele bencillik yapmadığında bayılıyorum oyun tarzına...Birebirde çok rahat adam geçiyor ileride çok iyi basıyor sol ayak raket gibi... Asıl en önemlisi ve Di Maria'yı özel yapan takımda kim olursa olsun sorumluluk almayı seviyor. Ronaldonun sahada görünmeyip Di Marianın yırtındığı kaç maç hatırlıyorum..AYnısı Arjantinde de oluyor Di Maria Messiden daha etkili oynuyor... Hames için gözden çıkarılacak oyuncu değil .. Zaten herkes görüyor neyin ne olduğunu satışa çıkarsalar rahat 40-50 veren kulüpler olur Realde yedek kalacak adam için yüksek fiyat ..

Bir parantez de Khediraya.. Bu adam da harcanıyor resmen Madrid'de hele Kroos-Modric gibi 2 tane taş gibi adam varken formayı alması çok zor..

Real'de Ramos-Pepe-Carvajal-Modric-Kroos-Bale-Ronaldo banko adamlar gerisi değişebilir..

Varane'ın daha 40 fırın ekmek yemesi lazm Pepeyi kesmesi için.. Khedira çok kaliteli olsa da Modric-Kroos varken ben olsam ben de yedek bırakırım.. Di Maria'nın Hamesten daha faydalı olacağına kalıbımı basarım...Benzema nedense baştan beri hıç ısınamadığım bir adam vurulmayacak yerden vuruyor vurulacak yerden pas atıyor...Sol bek muamması var bir de ..Marcelo eğer kendini o gün futbola verdiyse dünyanın en iyi ofansif sol beki oluyor hatırlayın ŞL Finalini resmen maçın kaderini değiştirdi.. Benim tercihim öncelikle Marcelo olurdu Coentrao Benficada sol açık oynuyordu ve çok etkiliydi ama Real'de hücum anlamında o etkinliği yok gibi.. Kalede yılların Casillası var ama son 2 yıldır çok eleştiriliyor Navas'a da 1 şans vermek lazım..

Son olarak inşallah ölmeden Carvajal gibi bir sağ beki GS forması altında izleyebilirim..

Geri
Üst Alt