UEFA Takım Sıralaması

Fb buyuk ihtimal kupayi alacagi icin 3. olursak sezonu UEFA elemeleriyle Temmuz'da acacagiz.O halde 2. olup okyanusta bogulmakta fayda var.Zaten orada elensek bile UEFA'ya dusuyoruz.

Fb kupayı alacaksa 2. olsun.Bu takım ŞL değil AL önelemesinde bile elenir şaşırmam.1-2 maçlık farklı skorlara aldanmaya gerek yok.

Alpay Asma değişmedi hep kupadaydı,kupayı alan son senelerde hep ilk 2'de olduğu için öyle geliyor bize.

Fb kupayı alacaksa 2. olsun.Bu takım ŞL değil AL önelemesinde bile elenir şaşırmam.1-2 maçlık farklı skorlara aldanmaya gerek yok.

@Alpay Asma değişmedi hep kupadaydı,kupayı alan son senelerde hep ilk 2'de olduğu için öyle geliyor bize.

Sağolasın.

Sarper'ciğim dönüşün acayip realist olmuş bu arada. Dursun ile küme düşmezsek seneye iyi diyerek arttırayım ben.

Sağolasın.

Sarper'ciğim dönüşün acayip realist olmuş bu arada. Dursun ile küme düşmezsek seneye iyi diyerek arttırayım ben.

Ben şampiyon oluruz lafını dikkat çekmek için söylememiştim ki.Armanın gücüne güvenerek sarfedilmiş realist laflardı.Gerçeğin öyle olmadığını,Özbek kardeşlerin takımın bu özelliğini törpüleyebildiğini görünce zaten yanıldığımı kabul ettim.Kayseri maçından beri hemen hemen bütün yorumlarım bu yönde.

Gerçekleşecek belli.Yine Avrupa Ligi potasına oynarız,3. 4. mü her neyse.Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilirsek ya ucu ucuna çıkarız ya da çıkamayız.Gruptan çıkar çıkmaz karşımıza kim çıkarsa çıksın bizi eler.Türkiye Kupası tek hedef olur Şubatın sonunda.Bu sene gibi saçmalarsak orada da elenir yine kupasız kaparız sezonu.Yok saçmalamazsak o kupayı alabiliriz 2015-2016 gibi.

Son düzenleme:
5. lik konusunda hala iyimserim ben. 6. olmamız zor gözüküyor ama onu da başarabilecek güçteyiz.

Şimdi kilit bir sorum olacak 2017-2018 sezonu CL elemelerinde seri başı bakılırken 12/13 sezonu puanı olacak mı olmayacak mı ?

Şimdi kilit bir sorum olacak 2017-2018 sezonu CL elemelerinde seri başı bakılırken 12/13 sezonu puanı olacak mı olmayacak mı ?

Benim bildigim kadariyla hep 5 sene sayiliyor, yani ertesi sene 12/13 eksilecek puanlamadan ve yeni sezon yani 17/18 dahil olacak.

12/13
13/14
14/15
15/16
16/17

12-13'un puanlari seneye son kez sayilacak diye biliyorum.

Öyle olursa 58.000 puanın ekmeğini yeriz %70 seri başı oluruz ve 3 ncü ön elemede elenecek büyük rakipler de olabilir ama şu da var sayılmazsa büyük sıkıntı olacak 34.000 puan çok düşük puan kalır ve seri başı ihtimalimiz yok olur :oley:

Gruplarda da sayılacak aynı şekilde,belirtelim.

Muazzam bir haber, iyi bir yapılanmayla gruplardan çıkmak şart ya da en kötü UEFA da devam edip puan kasmalıyız bir sonra ki sene 24 bin puandan yok olacak gidebileceğimiz yere kadar gidelim ki o kaybı az hasarla atlatalım :D

Muazzam bir haber, iyi bir yapılanmayla gruplardan çıkmak şart ya da en kötü UEFA da devam edip puan kasmalıyız bir sonra ki sene 24 bin puandan yok olacak gidebileceğimiz yere kadar gidelim ki o kaybı az hasarla atlatalım :D

Kalamayız ki gruplara.Yine de UEFA gruplarına kalma yolunda da işimizi görecek orada haklısın. :D

Galatasaray ımız toplam 9 ön eleme oynamış şampionlar liginde şimdiye kadar. Tek steau bukreşe elendik galiba.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

2. olsaydık CL elemesinde seri başıydık.Şöyle oluyordu:

Sevilla 112.942
Napoli 88.666
D. Kiev 67.526
Ajax 67.212
Galatasaray 58.840

Liverpool 56.135
Plzen 40.635
CSKA Moskova 39.606
Brugge 39.480
Lizbon 36.866
Steaua 35.370
Young Boys 28.915
Nice 16.833
Hoffenheim
AEK/PAOK-Pao

Başakşehir'in muhtemel rakipleri de bunlar:

İtalya 3.sü Napoli,Çek 2.si Plzen olacak büyük ihtimal.Yunanistan'da kimin geleceği belli değil play-off var.

m3vr08.png

Buradakilerin alayı da bizi elerdi.Young Boys karşısında belki şansımız olurdu.

Vay amonyum! Şampiyonlar ligi özlemini çekeceğimiz hiç aklıma gelmezdi.. Ulan Dursun senin ananı, avradını Schillaci ile tanıştırmak lazım...

Geri
Üst Alt