UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

Arkada kim bilir ne dolaplar dönüyor Davut, Uefa ile o kadar görüşme falan yapıldı. Kim bilir ne anlaşmalar yapıldı.. Bu olay tamamen siyasi bir olaydır, Rte'nin olaya müdahil olmasından zaten gayet açık ve net olarak belli.

Avrupa üyesi ülkenin başbakanını dinlemeyip Yunanistan'da kulüp düşüren UEFA bizim Tayyip'i mi dinleyecek, Platini şaşırmıştır bizimki gider yapıtıysa eğer, eminim görüşmeden sonra dalga bile geçmiştir, bu kendini ne zannediyor diye.

Azizin yada tayfasinin hic tapeler sahtedir dedigini duydunmu?Tek dedikleri tsnin tapeleri dikkate alinmadi.Eee o tapelere göre sence sike yokmu?Sike olayinda düzmece belgeye gerek kalmadan her acik ve netti,ayrica receb tayyip elinden geleni yapti azizi yarginin elinden almak icin haalada elinden geleni.

UEFA kisilere cezasini verir ama Futbolun gercek patronu olan FIFA daha devreye bile girmedi ligten düsürme isi ydyi görevden alma isi FIFAdan gelecek.

Benim bildiğim Aziz "madem tapeler var, çıkarın biz de duyalım" diyor ama çıkaramıyorlar. Ergenekon'daki sahte belgeler gibi.

semsiye.jpg

BİLGİ | UEFA, Mayıs 2013'de yaptığı düzenlemeyle, Federasyonların kendi kurallarına uyması zorunluluğunu getirdi. Şike cezaları dahil.

BİLGİ | İtalya, Fransa, Yunanistan ve İsviçre gibi ülkelerde şikeler cezasız kalmadı. Şikenin cezasız kaldığı tek ülke Türkiye'dir.

Gelsin bilgiler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'in lig içinde ceza yiyeceğini sananlar var mı? Boşuna ümitleniyorsunuz, üstünü güzel kapattılar. Ben hatta daha ileri gidiyorum, şike ligde zaten olan bir şey, yapmışlardır ama bu şike operasyonu Rte'nin Aziz'e yaptığı operasyondur. Aziz'i yokettiler, fener'i de en az zararla aradan sıyırdılar. İster kabul edin ister etmeyin olan biten bu.

Bu olay Türkiye içindeki çapsız oyunlardan biri değil fişi çekildi Fenerin.. Fener şikeyi kendi liginde yaptı ama sadece Avrupada ceza aldı böyle saçmalık olabilir mi ? İnanmayın aklı selim insanlarız tamamen Fenerli kuş medyanın çıkardığı asparagaslar.. UEFA seni toplamda 3 yıl men edecek ama liginde en ufak ceza almayacaksın..3 yaşındaki çocuğa anlatsan güler buna..Sadece biraz sabırlı olun diyorum bence küme düşürme olacak hadi bir şekilde RTE kendini siper etti diyelim puan silme olur en azından..

İşte orasını bilmiyorum, biz sadece mantığımız dahilinde konuşuyoruz. UEFA çok temiz bir kurum mu? Değil bunu hepimiz biliyoruz. Ayrıntılar hakkında bir bilgim olmamakla birlikte farklı dolapların bir kılıfına uyudurularak döndürüldüğünü düşünüyorum.

O halde, bu eylemlerinden dolayı UEFA tarafından cezalandırılmış kulüpler/ülkeler, yani mağdur kesim sesini ciddi anlamda yükseltir diye düşünüyorum.

(Seni eleştirmiyorum, yürüttüğün mantığı anlamaya çalışıyorum.)

Hükümetin veya cemaatin kendi çıkarları için yapmayacağı şey yok, bunu görüyoruz zaten sürekli. Türk futbolu, UEFA itibarı vs hiç biri umurlarında değil. Operasyonu yaptılar, kafalarına göre sahte belgeleri hazırladılar Ergenekon olayındaki gibi, daha sonra istediklerini alıp fener'i en az hasarla sıyırmaya çalıştılar. Gördüğümüz üzere öyle olduğu da çok net. İnsanlar sırf fener'i sevmedikleri için görmek istedikleri taraftan bakıyorlar olaya ama bakmaları gereken taraf kesinlikle o değil.

Aziz'i içeri attırmak için yaptıklarına ben de katılıyorum, RTE boşuna "kişiler ve kurumlar ayrılmalı" demedi ama bu Fenerbahçe'nin özellikle 2000'lerin başından itibaren,bu iktidarın göz yumduğu pisliklerini örtmez.Nasıl siyasette tek partili egemen güç yarattılarsa, futbolda da Fenerbahçe odaklı bir anlayış yarattılar. Sonra Aziz fena şekilde zıplamaya başladı elindeki güç ile.Her türlü pisliği yaptı... İktidarın elinde koz vardı ve bunu kullandı(dinlemeler de bunu kanıtlıyor). Yani usul yanlış olabilir,bu Aziz operasyonu veya futbolu dizayn etme çabası olabilir ama asıl olan şikeyi de örtmez.

Bu olay Türkiye içindeki çapsız oyunlardan biri değil fişi çekildi Fenerin.. Fener şikeyi kendi liginde yaptı ama sadece Avrupada ceza aldı böyle saçmalık olabilir mi ? İnanmayın aklı selim insanlarız tamamen Fenerli kuş medyanın çıkardığı asparagaslar.. UEFA seni toplamda 3 yıl men edecek ama liginde en ufak ceza almayacaksın..3 yaşındaki çocuğa anlatsan güler buna..Sadece biraz sabırlı olun diyorum bence küme düşürme olacak hadi bir şekilde RTE kendini siper etti diyelim puan silme olur en azından..

Elde düzenlenen sahte belgelere göre düşünürsek her şeyi, çıkacak her sonuca hazır olmalıyız, benim düşüncem bu yönde. Pek ceza alacağını sanmıyorum fenerin, belki milli takıma gelir; ki benim asıl istediğim o.

Benim bildiğim Aziz "madem tapeler var, çıkarın biz de duyalım" diyor ama çıkaramıyorlar. Ergenekon'daki sahte belgeler gibi.

mahkemelerde dinleyelimmi tapeleri dediler. fener tarafi gerek yok demiştir.

aziz genel kurulunda arabanin kontagini çeviriyorsun ama çaliştirmiyorsun diyip itiraf ediyordu zaten.

Elde düzenlenen sahte belgelere göre düşünürsek her şeyi, çıkacak her sonuca hazır olmalıyız, benim düşüncem bu yönde. Pek ceza alacağını sanmıyorum fenerin, belki milli takıma gelir; ki benim asıl istediğim o.

Ben de senin gibi inamıyordum e oldu ilk olarak 1 yıl tedbirli men edildiler ağzım açık kaldı..Sonra şike muhabbeti kapandı sandık ama UEFA bu bizim 3 kuruşluk satılmışlara benzemez.. Yazın ceza geliyor haberleri çıtı hepsi gülüp geçti Uefa açtı şemsiyeyi..Sonra kararı bozduracağız diye bir daha başvurdular yine hepsi umutluydu yine ağızlarının payını aldılar...Yani onlar hep birşey olmaz modunda renktaş bizi de dizginlemye çalışıyorlar..Kanmayın şu şikecilerin oyunlarına o ceza buraya gelecek..:)

Aziz'i içeri attırmak için yaptıklarına ben de katılıyorum, RTE boşuna "kişiler ve kurumlar ayrılmalı" demedi ama bu Fenerbahçe'nin özellikle 2000'lerin başından itibaren,bu iktidarın göz yumduğu pisliklerini örtmez.Nasıl siyasette tek partili egemen güç yarattılarsa, futbolda da Fenerbahçe odaklı bir anlayış yarattılar. Sonra Aziz fena şekilde zıplamaya başladı elindeki güç ile.Her türlü pisliği yaptı... İktidarın elinde koz vardı ve bunu kullandı(dinlemeler de bunu kanıtlıyor). Yani usul yanlış olabilir,bu Aziz operasyonu veya futbolu dizayn etme çabası olabilir ama asıl olan şikeyi de örtmez.

Evet kesinlikle öyle, başta da dediğim gibi şike vardır yoktur bu olayda beni pek ilgilendirmiyor. Ben operasyonun asıl nedenine bakıyorum ve fenerbahçe'yi az hasarla kurtarma çabalarına bakıyorum. Çünkü çok net görünüyor bu.

Ben de senin gibi inamıyordum e oldu ilk olarak 1 yıl tedbirli men edildiler ağzım açık kaldı..Sonra şike muhabbeti kapandı sandık ama UEFA bu bizim 3 kuruşluk satılmışlara benzemez.. Yazın ceza geliyor haberleri çıtı hepsi gülüp geçti Uefa açtı şemsiyeyi..Sonra kararı bozduracağız diye bir daha başvurdular yine hepsi umutluydu yine ağızlarının payını aldılar...Yani onlar hep birşey olmaz modunda renktaş bizi de dizginlemye çalışıyorlar..Kanmayın şu şikecilerin oyunlarına o ceza buraya gelecek..:)

Bizim takım gümbür gümbür futbol oynasa umrumda olmaz da, ceza almaları bizim işimize gelir, dileğim o yönde ama umudum yok. :)

Bizim takım gümbür gümbür futbol oynasa umrumda olmaz da, ceza almaları bizim işimize gelir, dileğim o yönde ama umudum yok. :)

Ben bu sene istemiyorum ceza almalarını onların cezasına medet umacak kadar alçalmadık... Bizim topçular adam olsun gümbür gümbür oynasın alsınlar şampiyonluğu o konuda aynı fikirdeyim..

BİLGİ | İtalya, Fransa, Yunanistan ve İsviçre gibi ülkelerde şikeler cezasız kalmadı. Şikenin cezasız kaldığı tek ülke Türkiye'dir.

Al işte gül gibi örnekler var Fener Juveden büyük takım mı ceza almayacak ? Adamlar gözünün yaşına bakmadı koskoca Nedved'in ,Del Piero'nun,İbrahimovic'in, Buffonun olduğu takımı küme düşürdüler..

ok.gif
Mustafa - 31.01.2014 01:16

bos.gif

Taa olayin ilk patladigi zaman cekilmeliydik ligden...

Ikinci lige düsmeliydik..

Yetti artik arkadas..

Fenerbahce su..

Fenerbahce bu..

Ceza geldi geliyor..

Kupa gitti gidiyor..

Hay uefasinin da‚ futbolunun da‚ cemaitinin de‚ kimin eli varsa ......

Yettiniz ulan..

Nefret ettirdiniz..

Alin münasip yerinize sokun kupayi..​

[alıntı yap]

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Beyler yd Aziz medyasini okuyup burada kendi fikrinizmis gibi kafa karistirmayin.

En basiti UEFA 58. madde icin ne demisti hatirliyalim,cezalari yürürlükte olan 58. maddeyle verin sonra deistirirseniz ancak genel kurul karariyla deistirin.YD arkamda nasil olsa tayyip receb var dedi kafasina göre kimseyi takmadan oldu bittiye getirdi UEFA bunu unuttumu saniyorsunuz?

mete düren açıklama yapıyor normal prosedür :D bencede normallll yapacaklar sizi, hemde seve seve ;) nerde görülmüş şike yapanın küme düşmediği. Horlar sizi.

Uefa kesin olarak küme düşürülmesi için direktif verecek Tff -36 puanla işi kapatmaya çalışıyor.

Duyum değil bilgidir.

Ben puan silmeyi kabul edeceklerini sanmıyorum o tren kaçtı ,, özellikle aziz'in ve yönetiminin UEFA 'ya gider yaparcasına yeniden seçilmesini ve bu ayrışmanın inatla yapılmamasını UEFA affetmiyecektir ,,

adamlar sırf bu şikeciler nedeniyle kurallarını değiştirdiler ,

sadece biraz sabır diyorum ben ...

Geri
Üst Alt