UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

Kulüpler için değil, kişiler içinmiş bu durum. Temel kaynak Seten, o halde nasıl olayı FB küme düştüye kadar getirdiniz anlamadım. Gerçek FB'nin küme düşmesi ama gidişat hiç öyle değil. Federasyon hala örtbas etmeye çalışıyor. Herkes temennilerini yorumluyor sanırım.

300120142259404007296_3.jpg

Zaten Yargıtay kararına bakmaz UEFA kulüplere ceza için. Yargıtay tüzel kişilikleri yargılamaz. Yalnız yine de 2 yıllık men tedbirdir,bunun arkasından ülke içi ceza gelmez ise kurumlar birbirine ters düşer. Bir anlamda UEFA da fb'yi dolaylı kayırmış olur.

Eğer sadece Avrupa'dan men olursa ne olduğunu gördük bu sene . Bir yabancı sınırlamasıyla dengeyi sağladılar. Yıldız futbolcu alamıyoruz maalesef, fbjk'nin Avrupa'ya gidememesinin ceremesini çekiyoruz. Ülke içi düzenlemelerle taş devrine döner futbol bunları korumak adına. Adamlara yıldız statüsünde yabancı gelmeyince bunu dengelemek için yabancı sınırından tutun daha da çağ dışı uygulamalar yaparlar.

Tüpçü'den kurtulacağımızı varsayarak yazmıştım yoksa ben zaten Fener'in ceza almasıyla beraber şartları dengelemek adına bize de bir operasyon yapılmasından korkuyorum diye uzun zamandır yazıyorum . Sonuçta istedikten sonra herşeye bir kılıf bulunuyor .

Tüpçü'den kurtulacağımızı varsayarak yazmıştım yoksa ben zaten Fener'in ceza almasıyla beraber şartları dengelemek adına bize de bir operasyon yapılmasından korkuyorum diye uzun zamandır yazıyorum . Sonuçta istedikten sonra herşeye bir kılıf bulunuyor .

Tüpçü gider başkası gelir,sistem değişmeli. Rekabeti aşağıya çekmek olarak algılayan bir ülkeyiz maalesef.

Uefa semsiyeyi acarsa ne aziz, ne tupcu ne de tayip o koltuklarinda oturabilirler

Buradan da kazanan hem turkiye hem gs olur

:)

Tüpçü gider başkası gelir,sistem değişmeli. Rekabeti aşağıya çekmek olarak algılayan bir ülkeyiz maalesef.

Fener alttaysa bizi çekerler yoksa biz küme düşmekten son birkaç haftada kurtulduk hiç bizi düşünen yoktu, kimse bizim için kural da değiştirmedi . Söz konusu Fener olunca anayasadan madde değişiyor tüm bu yaşananlara rağmen '' herkes bize karşı , kimse bizi sevmiyor , bize hep oyunlar oynanıyor ama yeaaa '' diye arsız arsız hala ağlıyorlar .

Google translate ıngilizce bir sitedeki liverpool kelimesini beşiktaş olarak çeviriyor. :rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fener alttaysa bizi çekerler yoksa biz küme düşmekten son birkaç haftada kurtulduk hiç bizi düşünen yoktu, kimse bizim için kural da değiştirmedi . Söz konusu Fener olunca anayasadan madde değişiyor tüm bu yaşananlara rağmen '' herkes bize karşı , kimse bizi sevmiyor , bize hep oyunlar oynanıyor ama yeaaa '' diye arsız arsız hala ağlıyorlar .

Bizde zamanında onların düşmesini engelledik. Bu açıdan kendimize de bakmamız lazım. Ayrıca, kötüden örnek olmaz ama bu şikecilerden belli noktalarda taraftarın takımına olan aidiyeti konusunda örnek almamız lazım.

En sonunda FIFA da devreye girecek,UEFAya göre FIFAnin direkt mudahaale Hakki bulunuyor.FIFAnin ilk diyecegi sevgili Bashirsiz tayyibcim herseye o burnunu sokuyorsun ama Futbol benim isim ya men cezasini yersiniz yada o pis burnunu cekersin Futboldan.Bunu Futbola siyasetin karistigi birkac Ülkede yapmislardi.

Olur olur merak etme millet uyanmaya basladi yavas yavas :)

Uyanmaya falan başladığı azıcıkta olsa doğru.

Sebeb ? Benim için bu önemli.

Dur ben söyleyeyim Gökay;

1- LPG zammı

2- Benzin zammı

3- Dizel zammı

4- Meyve-sebze zammı

5- Memur maaşlarında artış oranı

6- Faizler

7- diğer

Dikkat ettiysen ilk 6 madde ne ile alakalı.

Bizde zamanında onların düşmesini engelledik. Bu açıdan kendimize de bakmamız lazım. Ayrıca, kötüden örnek olmaz ama bu şikecilerden belli noktalarda taraftarın takımına olan aidiyeti konusunda örnek almamız lazım.

Doğrudur hatta biz ne kadar tepki verebiliyoruz , kendimizi de sorgulamamız lazım diye uzun uzun yazmıştım malum uzun yazınca burada pek okunmuyor diye geri sildim .

Uyanmaya falan başladığı azıcıkta olsa doğru.

Sebeb ? Benim için bu önemli.

Dur ben söyleyeyim Gökay;

1- LPG zammı

2- Benzin zammı

3- Dizel zammı

4- Meyve-sebze zammı

5- Memur maaşlarında artış oranı

6- Faizler

7- diğer

Dikkat ettiysen ilk 6 madde ne ile alakalı.

Emin ol yolsuzluk operasyonunda baya bir etkisi olmustur. En koyu akp'linin bile kafasi karisir "acaba" der... Ki erdogan bayraktar canli yayinda itiraf etti... Hergun yuzlerce Savcilarin polislerin yerleri degisiyor...

Tabiki senin dedigin sebeplerin de buyuk bir payi vardir

Emin ol yolsuzluk operasyonunda baya bir etkisi olmustur. En koyu akp'linin bile kafasi karisir "acaba" der... Ki erdogan bayraktar canli yayinda itiraf etti... Hergun yuzlerce Savcilarin polislerin yerleri degisiyor...

Tabiki senin dedigin sebeplerin de buyuk bir payi vardir

En büyük pay sahibi onlar. Bırak büyüğü Gökay.

Bu bahsettiğin adamın itirafları öncesinde dillendiriliyordu bu gerçekler. Eee ne oldu ? unutuldu yine. 2 makarnaya, 1-2 işe bakar bu durumlar.

Sezon ortasımı, sezon sonumu cezayı verirler artık bunu tartışsak daha iyi.Ceza vermeme ihtimalleri yok.

uefa sifonu çek bebeğimmmm

siirtspor u düşürmek kolay . Az şerefiniz varsa şikecileri de düşürün

Geri
Üst Alt