UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

UEFA'dan gelecek yazıya göre oturup gereğini yaparız gibi birşeyler söyledi az evvel tüpçü ...

Bizimkiler 5 sene diyor da, Milli Takım da dahil olmak üzere en az 8 yıl organizasyonlara katılamama durumumuz var. Yani bunun anlamı ülkede ki futbol sektörünü yok etmek demek zaten. Bu kadarını da göze almaları pek mümkün değildir herhalde.

O zaman terim sadece antreman yaptirmak icin 7 yil boyunca yillik 4 milyon € mu kazanacak :)

Bu işi buraya kadar getirenlerde kendileri değil mi? Ülke'nin adını çıkardılar.Zaten UEFA'dan birşey geldikten sonra yapmama gibi bir şansınız kalmıyor.

UEFA'dan yazı gelirse federasyon kurumları oturup değerlendirme yapacaktır

Dedi şimdi tekrar izledim.

Demirören, UEFA'dan Fenerbahçe ile ilgili bir karar gelmesi durumunda, "UEFA'dan gelecek yazının içeriğine göre, bir yazı gelirse, federasyon tabii ki oturup bir değerlendirme yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Anayasaya gore tahkim kararlari bozulmaz. UEFA toplanmamizi isterse toplaniriz. Gelen yazinin icerigine gore bakarız" diye konuştu.

Tam olarak ne söledi "yazı gelİRSE gerekeni yaparız" mı dedi "yazı gelDİĞİNDE gerekeni yaparız" mı dedi. Çünkü geldiğinde dediyse yazı gelmiş bile olabilir

UEFA dan yazı gelirse , geldiğinde içeriğine göre falan birşeyler dedi ama yukarıda linki verilen akşam sitesindeki tahkim kararı lafını söylemedi ben duymadım .

Geri
Üst Alt