UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

YABANCI SINIRI İÇİN İMZA

Demirören, yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili de şunları söyledi: "Yabancı futbolcu konusundaki kararımızı 3 yıllık olarak aldık. Yeni sezonda bu durum aynen devam edecektir.Ancak değiştirilmesi isteniyorsa 18 Süper Lig kulübünün imza vermesi gerekmektedir. Bir eksik bile olsa Tahkim yolu açılır ve istenilen hedefe varılmaz."

Yabanci olayini unutun. Ülke icinden bir sonuc cikmaz. Ancak AIHM el atarsa bir seyler cikabilir.

karar bozulmaz toplanır dagılırız demeye mı calısmıs bı ben mı boyle anladım

Bu işin uzaması bizim için iyi oldu. En başında cezayı kesselerdi bunlar lige çıkmıştı önümüzdeki sene de avrupaya giderdi. Bu süreç uzadıkça olan kuşlara olacak.

Yabanci olayini unutun. Ülke icinden bir sonuc cikmaz. Ancak AIHM el atarsa bir seyler cikabilir.

AIHM'den en fazla tazminat kararı çıkar. Kanunu değiştirin diyemezler. Gidebileceğimiz herhangi bir yargı organı da yok.

Giunti ve Anelka için daha önce malum kulüplerin talepleri oldu ancak iş Tahkim'de sıkıştı kaldı, öteye gidemediler..

Türker Arslan: "UEFA taleplerde bulunacak" | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu türker arslanın bu dedikleri sahiden de önemli ama.uefa nın bulunacağı talepler falan.burda tffye de sövmüştü.

aynı adamın farklı görüşü

Türker Arslan'dan Fenerbahçelilere Müjde haberi - TIKLA İZLE

Türker Arslan'dan Fenerbahçelilere Müjde

05 Şubat 2014 12:01

Eski CAS Hakimi ve eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Türker Arslan, UEFA'nın kulüplerle ilgili herhangi bir yeni yaptırımın olmayacağını söyledi.

nasıl oluyor bu iş ?

Eski CAS Hakimi ve eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Türker Arslan, UEFA'nın kulüplerle ilgili herhangi bir yeni yaptırımın olmayacağını söyledi.

nasıl oluyor bu iş ?

bunu daha once bende soylemıstım baya bı kısı karsı cıkmıstı uefa fenere 2 yıl ceza verıp kesınlestıgı ıcın farklı bı ceza veremez demıstım burdaki herkes o ceza degıl tedbır demıstı tam olarak bılmıyorum ne oldugunu tedbır ıse uefa ceza verebılır degıl ceza ıse veremez...ancak herhalde tff ye baskı kurup kume dusurun yada puan sılın dıyebılır..

bunu daha once bende soylemıstım baya bı kısı karsı cıkmıstı uefa fenere 2 yıl ceza verıp kesınlestıgı ıcın farklı bı ceza veremez demıstım burdaki herkes o ceza degıl tedbır demıstı tam olarak bılmıyorum ne oldugunu tedbır ıse uefa ceza verebılır degıl ceza ıse veremez...ancak herhalde tff ye baskı kurup kume dusurun yada puan sılın dıyebılır..

fenerinki tedbir değil beşiktaşınki tedbirdi. fener 2+1 sonra düştü 2 seneye, böyle tedbir olmaz.

4 Temmuzda'da söyledim söylemeyede devam ediyorum, fb şike yapmıştır, ve cezası alt liglere düşürülmesidir, UEFA futbolun patronu olmasa bu ortamda fbye birşey olmazdı, ama patron UEFA, bu yüzden tekrar ediyorum fb düşürülecek, yok tedbirmiş, yok zaten 2 yıl ceza verilmiş gibi gereksiz muhabbetlere girmeye gerek yok, kesin kural vardır şike yapan takımlar alt lige düşer, yıpkı Juventus gibi, Marsilya gibi, Milan, Genoa, Lazio gibi.

nasıl oluyor bu iş ?

Doğru diyor.UEFA ceza vermez artık.TFF'nin verdiği karar doğrultusunda karar vermesini isteyecektir.Yani cezayı TFF verecek.Ama UEFA direktifi ile.

Doğru diyor.UEFA ceza vermez artık.TFF'nin verdiği karar doğrultusunda karar vermesini isteyecektir.Yani cezayı TFF verecek.Ama UEFA direktifi ile.

Zaten herkes anlasin artik bunu uefa direkt olarak fenerbahceye kume dusme cezasi nasil versin.Onlar ancak duzenledikleri turnuvaya almazlar.Tff ye derseler ki dusurun yoksa yaptirim uygulariz o zmn olur ama hic sanmiyorum nedense

UEFA bu satten sonra ancak kişilere ceza verir.Yüksek ihtimal şikeye karışanlara ömür boyu men gelecek.

nasıl oluyor bu iş ?

Bu adam ne bicim Galatasarayli ya. Sinan engin ne kadar besiktasliysa bu da o kadar Galatasarayli.

Zaten herkes anlasin artik bunu uefa direkt olarak fenerbahceye kume dusme cezasi nasil versin.Onlar ancak duzenledikleri turnuvaya almazlar.Tff ye derseler ki dusurun yoksa yaptirim uygulariz o zmn olur ama hic sanmiyorum nedense

Şu mantıkla ele alalım renkdaş.Sen UEFA olsan sana talimatlarla bağlı bir topluluğun senin kararlarının tersine bir karar almasını hazmedebilir misin? Sonuçta bunu yapabilecek gücün var,neden otoriteni sarsasın.Sıfır tolerans dediğin ve ısrarla üzerinde durduğun bu konuda.

Şu mantıkla ele alalım renkdaş.Sen UEFA olsan sana talimatlarla bağımlı bir topluluğun senin kararlarının tersine bir karar almasını hazmedebilirmisin? Sonuçta bunu yapabilecek gücün var,neden otoriteni sarsasın,0 tolerans dediğin ve ısrarla üzerinde durduğun bu konuda.

Haklisin renktas mantikli olarak dusunursek senin dedigin gibisi dogru.Ama uefa karisacak gibi durmuyo.İnsallah karisir :)

Haklisin renktas mantikli olarak dusunursek senin dedigin gibisi dogru.Ama uefa karisacak gibi durmuyo.İnsallah karisir :)

Men cezalarından önce ki açıklamaları da iyi hatırlarsın renkdaş.Şike davası kapanmıştır dediler hop men cezaları geldi.Bu sebeple UEFA her an bir yerden çıkabilir. :)

Geri
Üst Alt