Tolga Gül
Büyük Kaptan
Nesi garip aga Oğuz > Yunus bunu anlamıcak ne varYunusun hiç süre bulamaması çok garip
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nesi garip aga Oğuz > Yunus bunu anlamıcak ne varYunusun hiç süre bulamaması çok garip
Yunusun hiç süre bulamaması çok garip
Ben oldum bittim havalarinda cogu. Üzerine calisma yapayim, eksiklerimi kapatayim yok öyle bisey. Arda ya bakin nasil oynuyor. Yaninda onun gibi iki adam daha olsa 3 yer 5 atariz.Barış taki problem zeka abi. Başka bir problemi yok
Düşünsene birDe kralne bu yaşında ardadan iyi
Arda övecem diye 5 dkda 1 amud, takla fln atıonuz
Adan 35 ine gelmiş eski formunu nerden bulacak. Tecrübesiyle iş yapacak isteArda çok iyi ve geleceği çok parlak
lakin De Bruyne eski formunda değil veya eskisi gibi istikrarlı değil diye bu onun kalitesini değiştirmez, De Bruyne aktif en iyi orta saha oyuncularından biri bence hala
Barış ın çalışkanlık problemi yok ki abi muhtemelen en çok çalışan topçudur. Ama kafa olmayınca olmuyor abi bi yerde tıkanıyorBen oldum bittim havalarinda cogu. Üzerine calisma yapayim, eksiklerimi kapatayim yok öyle bisey. Arda ya bakin nasil oynuyor. Yaninda onun gibi iki adam daha olsa. 3 yer 5 atariz.
35'ine gelmiş ama karakter olarak Mertens gibi hala elinden geldiğince basıyor koşuyor, az önce sağ kanattan attığı sprinti Oğuz atamıyorAdan 35 ine gelmiş eski formunu nerden bulacak. Tecrübesiyle iş yapacak iste
yazın arda gelsin de bruyne kronik sakat diyordunArda çok iyi ve geleceği çok parlak
lakin De Bruyne eski formunda değil veya eskisi gibi istikrarlı değil diye bu onun kalitesini değiştirmez, De Bruyne aktif en iyi orta saha oyuncularından biri bence hala
De Bruyne bi anda öyle bi pas atar ki vay babayın diye izlersin sadece
Nesi garip aga Oğuz > Yunus bunu anlamıcak ne var
Gülün diye yazdık ya kral zatenyauw hadi be
Buna Ahmet ve Serap Aydın bile güler
arda gelsin dedim, yine derimyazın arda gelsin de bruyne kronik sakat diyordun