GSCimbom
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:3 | Belçika 3-0 Türkiye | MS | 2 Ekim | ATV
Alper Altun

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:3 | Belçika 3-0 Türkiye | MS | 2 Ekim | ATV Sayfa 17

Alper Altun ·

Cevap
680
Okunma
11K
Sayfa
17/35
iç hesaplaşmalarımızı bırakalım. sahada türk bayrağı işli formamız oynuyor. yapmayın etmeyin.
Bir tane menajer yalaması italyan bunağı koca milli takımın içinden geçiyor.
Türk bayrağı diye savunacak bir konu yok ortada.
Merih denen mal 2 sene önde mtden kovulan adam.
O kadar hak eden adam varken 90 dakikası olmayan bartuğlar oynuyor.

iç hesaplaşmalarımızı bırakalım. sahada türk bayrağı işli formamız oynuyor. yapmayın etmeyin.
heis milli takımın kaybetmesinden elbette mutlu değilim.

ama yalan yok, üzülmüyorum da.

futbolcular milyon eurolar kazanırken, villalar, en pahalı arabalar vs derken, memlekette insanların, normal vatandaşların içinden geçiliyorken ve bu şartlarda bu milli takım bu kadar başarısız, bu kadar rezalet halde ise kimse kalkıp 20-30 sene öncesindeki o milli ruhu beklemesin.

hani o tarkan'ın hepimizin favorisi olan marşındaki "arar buluruz izini, bilirsin zır deliyiz biz, nerde olsan seninleyiz" cümleleri anlamını kaybedeli çok oldu.

hiçbirinin utanması da yok. merih falan kalkmış hala anca özür diliyor, utanması olan insanlar istifa eder ve/veya milli takımı bırakır.

böyle tipler olduğu sürece milli maçları anca böyle keyfe keder izlerim. umurumda olmaz.

Bir tane menajer yalaması italyan bunağı koca milli takımın içinden geçiyor.
Türk bayrağı diye savunacak bir konu yok ortada.
Merih denen mal 2 sene önde mtden kovulan adam.
O kadar hak eden adam varken 90 dakikası olmayan bartuğlar oynuyor.
yav isterse ahmet ercanlar sağ bek oynasın. o ayrı, o ayrı. neyse, aynı düşünmüyormuşuz demek ki.

Barış oynatıldığı yer yanlış
Arda, uğurcan, ferdi, ismail tamam desek
Melih, Apo > önlerinde sağlam ortasaha olsa idare ederler belki
Oğuz, bartuğ, zeki, kerem > milli olabilecek vasıfta değiller

Koy denizi ileriye
Oğuz-kerem yapacağına Yunus-Barış yap
Ortaya da ismailin yanına en azından varlık gösterecek birini koy
Bundan kat kat daha iyi olur

heis milli takımın kaybetmesinden elbette mutlu değilim.

ama yalan yok, üzülmüyorum da.

futbolcular milyon eurolar kazanırken, villalar, en pahalı arabalar vs derken, memlekette insanların, normal vatandaşların içinden geçiliyorken ve bu şartlarda bu milli takım bu kadar başarısız, bu kadar rezalet halde ise kimse kalkıp 20-30 sene öncesindeki o milli ruhu beklemesin.

hani o tarkan'ın hepimizin favorisi olan marşındaki "arar buluruz izini, bilirsin zır deliyiz biz, nerde olsan seninleyiz" cümleleri anlamını kaybedeli çok oldu.

hiçbirinin utanması da yok. merih falan kalkmış hala anca özür diliyor, utanması olan insanlar istifa eder ve/veya milli takımı bırakır.

böyle tipler olduğu sürece milli maçları anca böyle keyfe keder izlerim. umurumda olmaz.
Yav senin forumdaki önceki adın ne

Ben senin ekürin miydim yoksa

Geri
Üst Alt