UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:3 | Belçika 3-0 Türkiye | MS | 2 Ekim | ATV

Hepimiz kızdık falan da fbden oyuncuları oynatması daha iyi değil mi esasında, yorulırlar sakatlık vs.

Yeniliriz maç sonu

Montella bu takima a grubuna soktum der. Tazminat almadan gitmez bu İtalyan koylusu

Bartuğ Milli Takımda oynuyor abi kahkaha atıyorum. oğlum nerelere düştük biz?

Bartuğ bizde olsaydı bu maçta oynamazdı,

bu da hayallerim kariyerim yalanlarıyla basıp gitmişti fransaya gerçi noldu sonra fenere döndü

ahahahah alt yapı değil çöp kovası

Çocuk bizde olsa sezon başından bu yana toplam 5 dk forma giymezdi zaten nasıl milli olacaktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çocuk bizde olsa sezon başından bu yana toplam 5 dk forma giymezdi zaten nasıl milli olacaktı

haklısın fenerde sezon başından beri 90 dk oynuyor zaten

he bizde en etkili hücum oyuncumuz Yunus paso yedek gerçi

yani egemen sırf laf etmek için ediyon

haklısın fenerde sezon başından beri 90 dk oynuyor zaten

he bizde en etkili hücum oyuncumuz Yunus paso yedek gerçi

yani egemen sırf laf etmek için ediyon

Asıl sen onu yapıyorsun bence

Montella yunus bizde etkili bile değilken Avrupa şampiyonası maçına 11 başlatmış adam yunusa karşı bir art niyeti olduğunu mu düşünüyorsun cidden

Uğurcan selamın aleyküm diyenden gol yediği sezon hala kalede veya barış müthiş santrafor kariyerine yıllardır milli takımda devam ediyor. Milli takım fb Galatasaray karması olmuş hocaya laf edecek son 2 camia ortada

Asıl sen onu yapıyorsun bence

Montella yunus bizde etkili bile değilken Avrupa şampiyonası maçına 11 başlatmış adam yunusa karşı bir art niyeti olduğunu mu düşünüyorsun cidden

Uğurcan selamın aleyküm diyenden gol yediği sezon hala kalede veya barış müthiş santrafor kariyerine yıllardır milli takımda devam ediyor. Milli takım fb Galatasaray karması olmuş hocaya laf edecek son 2 camia ortada

Yav Egemen senin bahsettiğin o hamleleri yaptığında Montella'yı destekliyordum ki Yunus'tan bağımsız

Aynı zamanda o zaman Yunus'u oynatıyordu zira bizdeki patlamasını bile yapmamıştı daha, Adana Demirspor vs zamanlarından tanıyor Yunus'u zaten.

Montella tüm GS'lileri toplayıp oynatsa da söverim, Kaan'ı oynattığı için de sövüyordum.

Ağır kötü hocalık yapıyor 1.5 senedir işte, bundan 3-4 sene önce iyiydi şimdi ise ajandasında Fener var bu kadar basit

Sergen daha neye bekliyor, adami getirin.

Yav Egemen senin bahsettiğin o hamleleri yaptığında Montella'yı destekliyordum ki Yunus'tan bağımsız

Aynı zamanda o zaman Yunus'u oynatıyordu zira bizdeki patlamasını bile yapmamıştı daha, Adana Demirspor vs zamanlarından tanıyor Yunus'u zaten.

Montella tüm GS'lileri toplayıp oynatsa da söverim, Kaan'ı oynattığı için de sövüyordum.

Ağır kötü hocalık yapıyor 1.5 senedir işte, bundan 3-4 sene önce iyiydi şimdi ise ajandasında Fener var bu kadar basit

Zaten kötü işler yapıyor ona şüphe yok Samet irfan seçimleri falan filan da bence bizde olsa oynatmazdı demek de gerçekçi değil ,denge politikasıyla bize gelip tırt oynayan birini de her an milli takıma alabilir yani

De Bruyne oynuyormuş bu maç net golü var plase saplar

Geri
Üst Alt