GSCimbom
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:4 | İtalya 3-1 Türkiye | MS | 5 Ekim | ATV
Alper Altun

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:4 | İtalya 3-1 Türkiye | MS | 5 Ekim | ATV Sayfa 17

Alper Altun ·

Cevap
334
Okunma
5,2K
Sayfa
17/17
Yok kanzi yaaa, gsc cahilliği kanzi yaa
Halen genç apo sanıyorlar 32 yaşına geldi kendisini çok severim ama futbol onu terk etmiş yine form seviyesini yükseltse bile eskisi gibi olmaz şu an Osimhen 30'a gelse onun içinde geçerli bazen o hamleyi yapman gerekir bu sene sol stopere çoktan net hamle yapmalıydık.

@Arif Doğan Karakaya sen hatırlarsın kova yaşarlı 8 gollü mağlubiyetler alıp 3 gol yediğimizde şükrettiğimiz o rezil günlere geri mi döndük

Nedir bu rezalet ben hayatımda bu kadar rezil bir milli performans hatırlamıyorum
Maalesef hatirliyorum. Zayif bir takimdik ama hic degilse milli formayi tasimaktan gurur duyan, utanmasini bilen sporcular vardi takimda.

1791234413664.webp

millet uğurcana kafayı takmış arkadaş. ah şunu alsaydık dediğiniz kalecilerden hangisi geçen sezonki performansını verebilecekmiş acaba? ya da dünya üzerinde kaç tane vardı o performansı veren kaleci?

yapmayın arkadaşlar. topçularımız formsuz olabilir ama yarın bir gün toparladıklarında yine en çok siz öveceksiniz. bu kadar adam harcamanın manası yok.
Kafayı yemiş millet.Altayı gördüler gene akıllanmadılar.Demek gerçekten yenmeyecek hatalı goller yese çarmıha gerilecek.Bizim sorunumuz uğurcan falan değil.Uğurcan iyi kaleci nokta.Bugün dünyanın belkide en iyisi dediğiniz kaleci aptalca çıkışlar yaptı iki gol atmamız içten bile değildi.Becerksizler yapamadı.Uğrucanın ayağıyla kurtatığı pozisyon var.Çok net kurtarış.Ulan ikinci gol düz gitmiyor şamrel gidiyor ne yapacak elini dalsım gibi uzatacak topumu alacak.
Yunan kaleciyi kaç kere izlediler acaba..Anlamsız bir övgü var.

A liginde oynamak başarıydı, 4. olmak da başarısızlık değil aslında ama gelen geçenden tokat yiyerek sonuncu olmak gerçekten başarısızlık. Bir Dünya Kupası rezaleti değil tabi.

Neyse Avustralyaya falan kaybetmekten iyidir. Şimdi lige ve CLye dönüp oralarda da başarısız olma zamanı.

4 maçımızın en iyisiydi. en azından barış ve orkun olsa puan da alabilirdik. bugün demir ege varken irfancan çıkartan, deniz'i 88'de zorla oyuna alan hacıosman'ın sureti yarın arda paşa gelince gene onu 10 numarası yapacak, o yüzden bu kafayla bu akşamı bile ararız diye düşünüyorum. devlet kanalına kadar saran terörist medyacılar tabi ki ardasız daha iyi milli takımı göz ardı edecek o yüzden bu takımdan fazla beklentiye de girmemek, sahiplenme işini de yapmamak lazım. herhangi 1 oyuncumuz sakatlanmadan bu rezalet sona erdiği için memnunum. inşallah bi dahakine hiç topçu göndermeyiz.

Apokerim için aynıları evvelki sezonun başında da yazılıyordu... Kimdi hatırlamıyorum ama birebir tartışmaya bile girmiştim. Daha sezonda 2-3 maç falan anca oynanmıştı... Toparlar demiştim, birisi "asla toparlayamaz, imkansız" yazıyordu... Hatta galiba gönderilsin falan da diyorlardı... Sonra o sezon da toparladı ve fena değildi, sonraki sezon da malum kendisiyle CL'de son 16 oynadık, baya da zorlu rakiplere karşı galibiyetler aldık... Davinson'da da ciddi düşüş olmasına rağmen üstelik... Ligde zaten en iyi yerli stoper olmaya devam etti... Geçen sene ligin en iyi stoperiydi hatta...

Elbette yaşlanıyor, elbette düşüş var ve olacak, elbette şimdiye kadar çoktan alternatifini ve zamanla yerini alacak oyuncuyu hazırlamış ve rotasyonuna koymuş olmalıydık o başka ama bir stopere 32 yaşında da "tamamen bitti" demek ayıp... Barça karşısına onla çıkarsak elbette zayıf karnımız olacak (hangi stoper değil ki yani onlara karşı da gerçi) ama Bitshiabu denen ne idüğü belirsiz çocuk ya da bir ihtimal sakatlıktan çıkmış Lemina oynarsa daha da beter olmayacağını size düşündüren ne bilmiyorum...

Oyuncularınızın kıymetini bilin. Özellikle yerlilerin... Uğurcan için aynı mevzular fazlasıyla geçerli... Ben Uğurcan'ı milli takım performanslarından dolayı hiç beğenmeyen ve gelmesini hiç istemeyenlerdendim ama geçen sezon beni utandırdı... Alternatifini rotasyonunu (ve hatta çok geçmeden onları kesebilecek düzeyde rotasyonunu) getirmek falan başka şeyler ama oyuncuyu kaybetmek başka şey...