UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:1 | Galler 0-0 Türkiye | MS | 6 Eylül | TV 8

Davinson sanchez'in ne kadar önemli bir adam olduğunu her seferinde görmüş oluyoruz, sadece apo için konuşmuyorum. Kaan, çağlar bunlar boş oyuncular artık takımlarda bu tip oyuncular yok kıraathane dayıları gibi duruyorlar nelson'da bunların danimarka versiyonu işte.

Davinson sanchez'in ne kadar önemli bir adam olduğunu her seferinde görmüş oluyoruz, sadece apo için konuşmuyorum. Kaan, çağlar bunlar boş oyuncular artık takımlarda bu tip oyuncular yok kıraathane dayıları gibi duruyorlar nelson'da bunların danimarka versiyonu işte.
Takımı ileri atamayan stoperlerin modası geçti artık.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bala göte yine gol olur bizim çocuklar şöyle oynadık böyle oynadık.
Geliyoruz falan filan.
Takıma bak kan yarısını kadroya almam

Orkun sahadaymış maçkolikte gördüm inanamıyorum. Adını bile duymadım.

Cağlarıda koy bizim takıma tam bir okan buruk geri üçlüsü oluyoruz

Niye taktiniz o kadar saca
ercument cozer vibes aldim sahsen

Arda neden realde çok fazla süre alamıyor diye kendini yırtan fenerliler barışa vermediği pastan anlayabilir

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3’lü oynayınca orta sahada daha kalabalık olunmuyor muydu yav? Burda öyle söylemişlerdi. Orta sahada hiç kimse yok gibi oynuyoruz

keremle hakan gırmeli

ismail yüksek ne işe yaradı cözebılen var mı

Üründül en doğru tespiti yaptı adamlar fwsiz oynuyo biz 5 kişi geride bekliyoruz

Anadolu takımı edasıyla savunma yapıyoruz. Ama adamda haklı bu antenlerle hücum edersen attığından fazla yersin.

Abdülkerim facia, mert muldur ve zeki de facia. Bu üç isim bu formayı giymesi tamamıyla o mevkilerde oyuncu olmamasından.

Geri
Üst Alt