UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:1 | Galler 0-0 Türkiye | MS | 6 Eylül | TV 8

Barışın bugün her hareketi amatör. Onu tanımayan birine onun profesyonel futbolcu olduğunu inandıramazsın.

Koşmaktan başka hiçbir olumlu hareketi yok.

Bizim çocuklar ileri yerine geriye gitmeye başladı. Genelinde var bu.

Ya bir doymuşluk var ya da ortamda huzursuzluk var.

Bence bir sıkıntı var ve bunların okandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçen sene ET oyuncularla ilgiliydi. Her şeyleriyle ilgileniyordu. Okan arka plandaydı. Sadece takımı yönetiyordu. Bu sene ET gidince okanda egosunu cebinden çıkardı. Oyuncular ile arası açıldı. Ortam huzursuz oldu. Okan geçen sene bu seneki gibi garip açıklamalar yapmıyordu mesela. 12 kişi mi oynayacağız, 7 kanat oyuncum var, Zaha verdiğim taktiği anlamadı. Ne bileyim ilk aklıma gelenler bunlar. Okanın psikolojisi iyi değil belli.

Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntılar mesela şunlar. Oyun olarak kötüye gitmek, huzursuz bir ortam, sanki antreman yapmamış gibi fiziksel olarak düşüşte olmak. Say say bitmez.

Ben kaç aydır diyorum. Acil yönetimden ve okandan kurtulmamız lazım. Zararın neresinden dönersen kardır. Yoksa bu sene heba olacak.

Zeki sen nasıl topçu oldun abi anlatsana biraz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SmartSteel.

rotasyona alınmalı diyenler vardı - eu2024 ten sonra şu an rövaşata golü atsın ortasahadan genede istenmez.

caglar herifi ezdi

atılmalı

Moore kötü sakatlandı.

abi çok kötü geldi spiker hiç umursamıyor

Şimdi İsmail Okay değişikliğinin manası nedir. Sebebi neydi ki

Geri
Üst Alt