UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Tebrik ediyorum Kerem'i rahatlamış görünüyor bu futbol ortamından kurtulunca. Umarım başarılarının devamı da gelir

Bizim yönetim ve taraftar da kına yaksınlar kurtulduk Kerem 'den diye

Zaha gönderilince Kerem yüzünden Zaha'ya mobbing yaptı diyenler ve Kerem'e çöp diyenler şimdi farklı yorum yapıyor. Kerem zaten kendi gitmek istedi ve gitti. Gitmesi de kendi adına çok iyi olmuş kafası rahatlamış burada her maç küfür, hakaret ediyorlardı kendisine.

Ya yemin ediyorum şaka gibisiniz 1 maça bakarak adami ilah ettiniz. Bütün sezon adam delirtti bizi evlatcilik zahayi yedi dediniz adam milli takımda 2 gol attı diye neden gitti diyorsunuz. Kimse kusura bakmasın arkadaş her atakta laubali şekilde topu kaptıracak dünya gol kaçıracak bu maçta 2 gol attı diye keremi neden sattınız diyemem.

Kerem’i yönetim falan yemedi, kendine gazeteci diyen bir … , taraftarın önüne attı ve çocuk o günden sonra toparlayamadı. Selamlarımı gönderiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferden sonra çocuk da rahatlamıştır en azından kafası rahat. Bizle bağları kopmuştu artık Avrupa'da oynasınlar ülke futbolu için daha iyi

Seni yok pahasına, yangından mal kaçırır gibi satanların..... Ne kadar önemli bir adamı kaybettik yöneticilerin mobbing taraftarın şımarık tavrı yüzünden.

KEREM AKTÜRKOĞLU

Kerem için kızılacak birleri varsa o da taraftardır. Çok şımarmıştı taraftar bu adamı beğenmeyerek. Bu forumda da çok gördük Zaha ,Tete geldi formayı zor görür bundan sonra diyenleri.

Geri
Üst Alt