UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Ömer Üründül efsane.

Şu adamı dinlerken nefret kusanları anlamıyorum, ulan bu adamı dinlerken geride bıraktığım 20 senemi hatırlıyorum resmen.

Ömer Üründül'ü sevmemek için 18 yaşında falan olmak lazım.
İstek değil ihtiyaç

C46EEAAC-4A22-48C2-B690-8728A2199579.webp

Arrrrrrrrrda kim beyler bilen var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zam alınca Abdülkerim toplanmış

Barış yerine umut niye oynamıyor torpilli yauwww

Adam resmen 2.lig topçusu

Iyi bir golcu yok iste maalesef.

PTT ligi ayarindaki golcuden ne beklersin ki?

Umut hahahahaahahhahahahahah

Siz kendinizi avutun. Biz Kerem gitmeden öncede, giderkende, gittikten sonra da savunuyoruz. Siz şimdiden Benfica'da golleri atınca ne bahaneler bulursunuz onu düşünün. Adam gitmek istemiyordu, yönetimde satmak istemiyordu. Fakat artık oluşan rezil ortamdan sonra kalmasından çok gitmesi hem onun hem bizim için iyi oldu.

3 maça indirgenemezki hocam ama kerem süreci - geçen seneden beri var.

şöyle düşün - takım hergün işe gittiğin ofis - ama bir sabah gidersin artık 0 motive - 0 konsantresindir , her şey rahatsız etmeye başlar - illet olup takılı kalırsın . ne olursa olsun kendini veremezsin.

Kerem - GS o hale gelmişti bence - o nedenle gitmesi kendisi açısından her açıdan doğruydu. ADS maçında da muhtemelen ilerlemiş görüşme vardı , orda da kafası epey rahattı sahada belliydi.

bana kalırsa sakin kafayla düşününce bzie para kazandırarak yeni sayfa açtı kendine.

yönetime ama sorarlar son günlerde daha fazla koparmalılardı bonservis olarak. tahmine bayram ediyorlardır şu maçı izlerken "olm 11 e ne bağladık lan" diye.

biz jelert aldık o paraya.
Yerine 10 gol 10 asist yapacak kanat war mı şu an? Yok. Bu istatistiklerin çoğunu penaltı ve duran topsuz yapıyordu üstelik

Ayni pozisyonda italya fransaya cakti.biz kacirdik

Ünlü futbol üstadı Selçuk Şahin yine elinde ipad ile sağa sola taktik veriyor.

Kenan geçmeliydi forvete umut davarını çıkart hoca

Geri
Üst Alt