- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
kerem yine atti ama faul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
da bu yeni bir şey değilki - orda işte takım içi ilişki / hoca vs sıkıntılı ki adam sinir küpüne dönüştü. normalde atlatailir fubtolcu taraftar baskısını bana göre. (son zamanı demiyorum , cılkı çıktı çünkü sonlarda - geçen sezon içindeki süreç mesela aşılabilirdi bana göre)Buna tam katılmıyorum Kerem'de en önemli mevzu taraftardı. Adam stresten uykusunda dişlerini sıkacak duruma gelmişti. Eleştiri ve linçi ayırmıyor taraftar. Eleştirirsin kötü oynamıştır yazarsın, ilk dokunuşu, çevre kontrolü çok kötü dersin ama bizim taraftar biraz kötü dönem geçirince bir oyuncu yada 2-3 maç kötü oynayınca direk çöp vb. demeye başlıyor sosyal medya daha da berbat direk küfür, hakaret ediyorlar
Yaw ben torreiradan iyi deyince kızıyorlar. Okanin sistemi yok okey torreira kötü gözüküyor montella Uber taktisyen mi de bu çocuk iyi oynuyor. Ulan çok şey istemedik 4e yakın para verdiğimiz adam ortasahayi su çocuk kadar domine etsin istedik çok mu şey istedikDibindeki adama top atmıyor artıda arııda sahada geziyor. İsmail gerçekten ortasahyi topluyor
Buna tam katılmıyorum Kerem'de en önemli mevzu taraftardı. Adam stresten uykusunda dişlerini sıkacak duruma gelmişti. Eleştiri ve linçi ayırmıyor taraftar. Eleştirirsin kötü oynamıştır yazarsın, ilk dokunuşu, çevre kontrolü çok kötü dersin ama bizim taraftar biraz kötü dönem geçirince bir oyuncu yada 2-3 maç kötü oynayınca direk çöp vb. demeye başlıyor sosyal medya daha da berbat direk küfür, hakaret ediyorlar
Adamlar soğuk memleket adamı ondandırIzlandanin puma formasi hic vücuda yapismamis. Bizimkilerde sıkıntı var.