UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

Benficalılar coştu... yönetim senin yapacağın işe
1725914148285.webp

1725914172679.webp

1725914201817.webp

Kerem 'in 9. milli takım golü oldu ve milli takım tarihinde en golcü 16. oyuncu oldu böylece

Topu kaptıracağını anlamasa yine GS’li diye atmayıp ayağında tutardı muhtemelen. Sahada Fenerli kalmadı diye de atmış olabilir
ben öyle bakmıyorum arda'da yav ...genel olarak cidden ilk anda pas atmama sıkıntısı var - 3 saniye tutup daha önce atacağı pası atıyor çoğunlukla kilit yerlerde.

euro2024te hiç atmadı misal - BAY her maç öldü bitti pas almak için nerdeyse.

kırmazsa gram gelişmez açıkçası.

2021'de Şenor bu yazın da Montella şu çocuğu öldüler de oynatmadılar Allah belanızı versin

Kerem'i 'uzun süredir savunma arkası koşu yapmıyor, artık hücumda her topu ayağına istiyor' diye eleştirirken referans aldığım stili buydu. Bu adam bunu oynadığında daha iyi futbolcu.
Terimli dönemde zaten bu stille yükseldi - gol atamasa bile asist yaptı - icardili ilk sezonda aynı başladı sonra ne olduysa kesildi

zahayla beraber okan hoca garip bir hal aldı - sonra zaten takımdaki hava değişti epey . ET gidişide buna büyük etki etmiştir.

taraftar zaten sosyal medyada aptal seviyede .

Çok kerem konuştuk ama David neresi 28 satti 27 yaşındaki adamı kerem bence en az etmeliydi. Sağlık olsun

Geri
Üst Alt