UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:2 | Türkiye 3-1 İzlanda | MS | 9 Eylül | TV 8

spiker fener marşı söyleyecek az kaldı.

YİNE GÜRSEL AKSEEELLLLLLL YİNE KEREEEMMMMMMMMM YİNE HATTRİCKKKKKKK ASLANIM BENİM GURUR DUYUYORUM GURUR

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YİNE GÜRSEL AKSEEELLLLLLL YİNE KEREEEMMMMMMMMM YİNE HATTRİCKKKKKKK ASLANIM BENİM GURUR DUYUYORUM GURUR

Kerem konusunda yönetime sallayanlar ne yaşıyonuz abi. El birliğiyle yedik adamı. Azcık tutarlı olun la. Yolu açık olsun aslanın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Murat Durmaz en büyük suclu murat bence

sayfalarca yazi yaziyordu gitmesi icin

ben öyle bakmıyorum arda'da yav ...genel olarak cidden ilk anda pas atmama sıkıntısı var - 3 saniye tutup daha önce atacağı pası atıyor çoğunlukla kilit yerlerde.

euro2024te hiç atmadı misal - BAY her maç öldü bitti pas almak için nerdeyse.

kırmazsa gram gelişmez açıkçası.
Pısırık bir karakteri var bence yaw. Abi dediği kişiler ellerini açınca direkt oynarken, diğer kişilerde bencillik yapıp kendine oynuyor sürekli.

Tamam yeter artik . 12ye Keremi satan Penguen ***dursunu ,***biyikli Hatip ve ****** Cenki Oshimen ******. Takimi icine ettiniz
byebye.gif

Ben 15-20 senedir bir oyuncunun TR milli takım maçını bu derece domine ettiğini hatırlamıyorum. Şov yaptı resmen. GS taraftarının baskısını üzerinden atmak yaramış çocuğa belli ki...

Yaz başında satışı söz konusuyken gerçekçi bonuslarla en az 20m civarını zorlamamız lazım demiştim, hem milli takımda yedek kaldı, hem biz değersizleştirdik, çok altını alabildik maalesef... Umarım böyle oynamaya devam eder, hem bizim baskıcı taraftar biraz akıllanır hem de Benfica satış yapmaya aday takım, bakarsın kar payı falan derken dolaylı yoldan 20'ye yaklaşırız.

Ufacık beyinleri ile topçu yediler ama Allah da bunların yanında değil iste

Tebrikler Aslanlar! Tartışmasız Kerem Aktürkoğlu başta Nankörsaraylılarö susturarak ve utandırarak maçın starı. Arda Güler, Abdülkerim Bardakcı ve Eren Elmalı mükemmel oynadılar. İrfan gayet iyiydi. Helal olsun size. Seni çok arayacağız Kerem'im çok. 🤍
20240909_234251.webp

Kerem'im bu yönetim ve TD'yi yıkacak ilk ateşi bu gece yaktı. Senden razıyız aslanım.

Geri
Üst Alt