UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:3 | Türkiye 1-0 Karadağ | MS | 11 Ekim | TV 8

Oyuncu kalitesi önemli evet ama bir takimin teknik direktörü de önemli

Montella göreve geldiginden bu yana cok iyi isler yapiyor

neye göre? bence ilk defa nefes aldirmadik rakibe. bukadar net takim farki oldugunu ilk defa gösterebildi milli takim.
karşıda berbat takım vardı. hristovic biraz becerikli olsa gol de yerdik. tek silahı 33'lük jovetic olan bi takıma karşı fazla zorlandık. kerem kötüyken çıkmadı, barış'ın 9 numara olmadığını sağır sultan duymasına rağmen gene oynatıldı, avrupa şampiyonasındaki gibi sahte 9 oynamadığı müddetçe takıma hep kambur olan arda hakem sempatisiyle atılabileceği süreden fazlasını oynadı..

bizim rigas'a oynadığımızdan çok farklısını oynamadı bugün milli takım. tek şansları iç sahada olmasıydı, dış sahada bu tarz ısrarlar bize puan kaybına mal olur.

karşıda berbat takım vardı. hristovic biraz becerikli olsa gol de yerdik. tek silahı 33'lük jovetic olan bi takıma karşı fazla zorlandık. kerem kötüyken çıkmadı, barış'ın 9 numara olmadığını sağır sultan duymasına rağmen gene oynatıldı, avrupa şampiyonasındaki gibi sahte 9 oynamadığı müddetçe takıma hep kambur olan arda hakem sempatisiyle atılabileceği süreden fazlasını oynadı..

bizim rigas'a oynadığımızdan çok farklısını oynamadı bugün milli takım. tek şansları iç sahada olmasıydı, dış sahada bu tarz ısrarlar bize puan kaybına mal olur.
faröe adalarina kaybetmis bir milli takimiz biz, böyle futbol beni en azindan sevindirdi.

islandigi zamana puma formalar o terle 5-6 kilo olmuyormu acaba ,, sanki bizim cocuklarin ustlerine beton dokulmus gibi oluyor agirliktan sahada..
Olmuyormus iste onu diyorum, sadece goruntu olarak ekran basinda izlerken kotu duruyor ama sporcular bu kumastan daha memnunmus.

Montellaya laf etmiştim turnuvada ama olası Okan hoca giderse, kendisinin yerine isterim

simdi aklima geldi..

Kutucu niye yoktu? Elimizdeki tek saglam forvet kendisi.

Büyük resmi gördük diyelim
images.jpeg-1.455.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arda güler iyi ki fb'den gitmiş yaw bu arada. ben bu kadar bir pok oynamadan bu kadar hypelanan bir oyuncu daha görmedim. tr'de kalsa çekilmezdi bu durum.

adam boş tarlada top sürüyor, spiker kendinden geçiyor "arda arda" diye :d

tamam süper yetenekli çocuk da, daha bir şey olduğu yok, bir sakin. ayrıca biraz mabad kalkıklığı da sezdim kendisinde. sağa sola el kol yapmalar falan çok erken yaşta başlamış.

bu arda güler iyi ki fb'den gitmiş yaw bu arada. ben bu kadar bir pok oynamadan bu kadar hypelanan bir oyuncu daha görmedim. tr'de kalsa çekilmezdi bu durum.

adam boş tarlada top sürüyor, spiker kendinden geçiyor "arda arda" diye :d

tamam süper yetenekli çocuk da, daha bir şey olduğu yok, bir sakin. ayrıca biraz mabad kalkıklığı da sezdim kendisinde. sağa sola el kol yapmalar falan çok erken yaşta başlamış.
Adamlar 20+10 aldı cebe attı,sen sinirlensen nolurdu sinirlenmesen nolurdu

Geri
Üst Alt