Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karşıda berbat takım vardı. hristovic biraz becerikli olsa gol de yerdik. tek silahı 33'lük jovetic olan bi takıma karşı fazla zorlandık. kerem kötüyken çıkmadı, barış'ın 9 numara olmadığını sağır sultan duymasına rağmen gene oynatıldı, avrupa şampiyonasındaki gibi sahte 9 oynamadığı müddetçe takıma hep kambur olan arda hakem sempatisiyle atılabileceği süreden fazlasını oynadı..neye göre? bence ilk defa nefes aldirmadik rakibe. bukadar net takim farki oldugunu ilk defa gösterebildi milli takim.
faröe adalarina kaybetmis bir milli takimiz biz, böyle futbol beni en azindan sevindirdi.karşıda berbat takım vardı. hristovic biraz becerikli olsa gol de yerdik. tek silahı 33'lük jovetic olan bi takıma karşı fazla zorlandık. kerem kötüyken çıkmadı, barış'ın 9 numara olmadığını sağır sultan duymasına rağmen gene oynatıldı, avrupa şampiyonasındaki gibi sahte 9 oynamadığı müddetçe takıma hep kambur olan arda hakem sempatisiyle atılabileceği süreden fazlasını oynadı..
bizim rigas'a oynadığımızdan çok farklısını oynamadı bugün milli takım. tek şansları iç sahada olmasıydı, dış sahada bu tarz ısrarlar bize puan kaybına mal olur.
Olmuyormus iste onu diyorum, sadece goruntu olarak ekran basinda izlerken kotu duruyor ama sporcular bu kumastan daha memnunmus.islandigi zamana puma formalar o terle 5-6 kilo olmuyormu acaba ,, sanki bizim cocuklarin ustlerine beton dokulmus gibi oluyor agirliktan sahada..
islakligi hisetmiyorlar ozaman?Olmuyormus iste onu diyorum, sadece goruntu olarak ekran basinda izlerken kotu duruyor ama sporcular bu kumastan daha memnunmus.
No no noMontellaya laf etmiştim turnuvada ama olası Okan hoca giderse, kendisinin yerine isterim
Geçen yıl Mert Hakan'ın golüne olala çeken spiker çok iyiydiAlp Özgen, Ertem'den beter yaw
Adamlar 20+10 aldı cebe attı,sen sinirlensen nolurdu sinirlenmesen nolurdubu arda güler iyi ki fb'den gitmiş yaw bu arada. ben bu kadar bir pok oynamadan bu kadar hypelanan bir oyuncu daha görmedim. tr'de kalsa çekilmezdi bu durum.
adam boş tarlada top sürüyor, spiker kendinden geçiyor "arda arda" diye :d
tamam süper yetenekli çocuk da, daha bir şey olduğu yok, bir sakin. ayrıca biraz mabad kalkıklığı da sezdim kendisinde. sağa sola el kol yapmalar falan çok erken yaşta başlamış.
O herif net kötü niyetli. Tsli Berat fbye daha güzelini attı ses çıkarmadı üzüldü herhalde.Geçen yıl Mert Hakan'ın golüne olala çeken spiker çok iyiydi
O bala attı gelişine vurdu,Mert Hakan ölçtü biçti tam köşeye çok şık bıraktıO herif net kötü niyetli. Tsli Berat fbye daha güzelini attı ses çıkarmadı üzüldü herhalde.
O bala attı gelişine vurdu,Mert Hakan ölçtü biçti tam köşeye çok şık bıraktı