- 3 Temmuz 2012
- 137.891
- 86.799
- 5.338
Olm bak git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm bak git
Burda lider olunca A klasmanına mı çıkılıyor. Herhangi bir ödülü var mı A klasmanında lider olmanın
%15 pay olması lazım ama kardan sanırım.Hadi 12ye satttın, sonraki satıştan pay bile koymadık, mallığın bu kadarı
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oha çok zormuş.Dünya kupasına gidecek 2 kontenjan tüm grup liderleri arasından belirleniyor playoff gibi bişey oynanıyor. Burada lider olup dünya kupasına katılım hakkı alamayan ülkeler arasında
abartmaKenan yıldız Karadağ maçında oyuna girdi maçı kazandırdı. İzlanda maçında takımın hücumsal anlamda tek parlayan isimdi ve maçı getiren isim oldu. Arda falan hikaye, asıl patlamayı yapacak isim bu çocuk. 19 yaşında bu fizik bu teknik müthiş.
Bizim ligde olsa gs hariç herkesin lehine karar çıkmıştı vardan. Keremin sol dizi kalecinin sağ ayağı süpürmüş biraz. Keşke yabancı hakem gelse bizim lige
Kiralasalardı.Daha yeni hoca cok gitmek istiyordu diyordu. Tutamazdik, kalsaydida pek verim alamazdik.
Kaleci devam etmese bu hakemde faul verirdi.Bizim ligde olsa gs hariç herkesin lehine karar çıkmıştı vardan. Keremin sol dizi kalecinin sağ ayağı süpürmüş biraz. Keşke yabancı hakem gelse bizim lige
Faul değil ben anlıyorum futboldan reisHe faul , vallah hiç futboldan anlamiyorsunuz bakıyorum da
Kumbara kaleciyi unutmaTakımın en kötüleri arda ve ferdi balonlarıydı.