UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:5 | Türkiye 0-0 Galler | MS | 16 Kasım | TV 8

Kerem Türkiye sınırlarına girince mallaşıyor heralda

Takım 9 no ihtiyacı çok belli. Hakan Ç'nin çıkması çok kötü oldu sanırım sakatlandı. Hakan çıkınca orta saha boşaldı gibi bir şey oldu sanki o pozisyon alması ile orta sahada iyi alan kaplıyordu.

Benim aklım hâlâ ilk yarıdaki ofsayt pozisyonunda kaldı. Tekrarını neden göstermediler?

lan top bizde zaten niye avantaja bırakmıyorsun

mal ya bu hakemler

Spikeri böyle takip ediyom ben temsili yav :D
Resim

Adam Beşiktaşlı ardayı yalaması salıncak işinden dolayı mı diyorsun

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de biliyorum tinerci olduğunu. Aynı salıncağın iki sponsor kardeşi. Fikirleri zikirleri herşeyleri aynı. Farklı takımlar değiller yani birkaç yıldır

Yav cikar artik barisi, okan da montellada anlamiyor herhalde bu adam yorgun be, birakin dinlensin biraz. Hic mi kanat veya forvet yok yedekte

Nolur nolmaz diyerek Apokerim sariyi gordu ve cezali duruma dustu 😂😂

Ya ben bu forumda GS TV geçmişi olan Ali ferahbota fenerli diyen gördüm sizdeki bu paranoya oldukça kimin anlattığının önemi yok

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimki paranoya değil ki. Foruma seri yazmaktan zaman zaman bakmıyorum maça, az önce iş yapıyordum kulağım maçta. Adamdan duyduğum tek şey var arda müthiş döndü 5 kere falan bunu dedi. Arda müthiş pas.
Maçı radyodan dinleyen birisi maçta sadece arda oynuyor zanneder.
Yunus çalım atıyor 2 kişi arasından çıkıyor topu ardaya veriyor beyfendi arda diyor.
Ceza sahamızdan yunus topla dönerek topu alıyor ileri bırakıyor herif yunus konunun içinde yokmuş gibi davranıyor yine arda.
Herifin arda ve diğerleri anlatırken ses tonu bile değişiyor.
Sence bu paranoya mı.

Geri
Üst Alt