UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:5 | Türkiye 0-0 Galler | MS | 16 Kasım | TV 8

Benimki paranoya değil ki. Foruma seri yazmaktan zaman zaman bakmıyorum maça, az önce iş yapıyordum kulağım maçta. Adamdan duyduğum tek şey var arda müthiş döndü 5 kere falan bunu dedi. Arda müthiş pas.
Maçı radyodan dinleyen birisi maçta sadece arda oynuyor zanneder.
Yunus çalım atıyor 2 kişi arasından çıkıyor topu ardaya veriyor beyfendi arda diyor.
Ceza sahamızdan yunus topla dönerek topu alıyor ileri bırakıyor herif yunus konunun içinde yokmuş gibi davranıyor yine arda.
Herifin arda ve diğerleri anlatırken ses tonu bile değişiyor.
Sence bu paranoya mı.

bazı spikerler öyle ama bu maçta öyle bir şey olmadı

hatta bugün keremi daha çok övdü haketmedigi halde

önce vurdurmadı diyor aklına acun geliyor apo yetişemedi yor

Yunus çok iyi. Yorgunluk emaresi var ama özellikle geri dönüşlerde. Merkeze yakın oynatılmayıp kanatta oynadığı için.

bazı spikerler öyle ama bu maçta öyle bir şey olmadı

hatta bugün keremi daha çok övdü haketmedigi halde
Nasıl öyle bir şey olmadı bu maçtan bahsediyorum bak 1 dakika önce 4 kişi press yapıyor arda hareketlendi diyor.
:asd: Övme falan bahsetmiyorum bu herfşte basketboldan kalan alışkanlık var tek bir oyuncu üzerinden maçı anlatıyordu orada da. Devam ediyor futbolda.

Bak enesin şutunda yanlış duymadıysam yunus indirdi, arda çok akıllı indirdi dedi baktı yunus sustu

arda indirmiş topu spikere göre

He arda cok guzel indirdi. Anasini satayim yakinda arda cok guzel kurtaris yapti da der bu spikerler

Evet kardeşim spiker Arda övmüyor. Yunus'un indirdiği topu bile Arda indirdi diyor herif basit işleri abartmayı bıraktı artık yapmadığı işleri bile yaptı diyor.

Geri
Üst Alt