UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:5 | Türkiye 0-0 Galler | MS | 16 Kasım | TV 8

Kerem´e penalti attıran yok.
Kendisi zorla atıyor,bizde´de kornerleri,duran topları kimseye bırakmıyordu.
Tam dayaklık

Penaltı kaçar abartılacak bir şey yok. Belki Orkun atabilirdi ama onun dışında da son dönemdeki en özgüvenli oyuncu Kerem.

Kerem Benfica'da baskı yokken özgüvenli. Baskı varken o kadar da özgüvenli olamadığını geçen sezon gördük. 20. dakikada olsa penaltı (ve başka net penaltıcı sahada değilse) o atsa baskı da az olacağı için sorun değil ama 85'de maçı bitirme şansı gelince o baskıyı yükü omuzlarında hissedeceği belli adama attırmamak lazımdı. Ha yine de kaçmayabilirdi veya çok daha net bir penaltıcı da kaçırabilirdi, onlar başka mevzu...

Hangi mac oldugu cok onemli degil. Kerem'i oldukca savunmus biri olarak surekli kendini ispatlama cabalarindan kurtulamamasi oklari kendine cekiyor. Carmihtan da bu yuzden inemiyor.
ya y'tube shorts geldi bu gün önüme bir tane.

osimhen'in golünü yorumlatıyorlar buna.

bir izlesen yaa.

tripleri bir görsen.

"osimhen büyük oyuncu ama evladım yunus bu sene çok iyi" falan diyor. ulan osi'nin golünde yunus ne alaka.

klasik yeniçeri tayfa yaa, iyi ki gitmiş vallahi bak.

Hangi mac oldugu cok onemli degil. Kerem'i oldukca savunmus biri olarak surekli kendini ispatlama cabalarindan kurtulamamasi oklari kendine cekiyor. Carmihtan da bu yuzden inemiyor.
Evet, ben olsam en ufak hatadan sonra bukadar eletiri alsam böyle bi sorumluluk almazdim sahsen. Demek keremin hosuna gidiyor asilip kesilmek

bu arada o düşük gözlü pr ürünü saçmalık da her maçta patır patır sıçıyor sahaya.

"aman tanrım nasıl da ısındı" falan diye şişirmeye devam acur medyası.

Yunusun veliahti yavrum yigit colak

Milyonlar kazan, yapman gereken sadece top oynamak. Bide bebek gibi el üstünde tut. Ayda 20bin tlye senin görmediğin zulmün altında ezilmeyen ağlamayan adamdan utanarak oynamak lazım. Bu kerem özelinde değil hepsi için geçerli. Sanki bana atomu parçalıyorlar
Ne bunlar sirk maymunu mu?

Sorumluluk bende dedi ve özgüveni ters tepti. Niye kullandı penaltıyı diyemem Kerem için. Orkun ben atarım diyebilirdi anca, demediyse topu alan kullanır.

Bu arada Hakan bu takımın banko topçusudur, milli takımda oynamıyor eleştirileri kadar saçmalık yok. 2. yarı çıkmasa kazanırdık.

Ne bunlar sirk maymunu mu?
Hareketleri öyle. Adamlar top oynasın diye el bebek gül bebek mi tutulacak. Bunlar baskı görmemiş hayatında. Mobinge maruz kalmamış. Yılda 50 trilyon para al bide kız çocuğu gibi tavır trip. Sirkteki maymunlar bile daha çok hakkını Veriyordur emin olabilirsin

Hep söylerim bu tür eforlu maç, çok uğraşmışsın olmamış, çok kaçmış, derken penaltı kazanmışsın
Bu penaltıları takımda en kafası rahat, hatta varsa gevşek adama attıracaksın
Ha benfica ayvayı yedi, keremin kafa 2 ay düzelmez muhtemelen

Geri
Üst Alt