UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup H:6 | Karadağ 3-1 Türkiye | MS | 19 Kasım | TV 8

Klüp olsa anlarımda
1 mt nin böyle sahada maç oynaması 2024 yılında ,futbolun hala çağ dışı bir oyun olduğunun da kanıtı
Çocukluğuma dönüp hiç futbolla ilgilenmemem lazımmış

Playoffunuza sokayım itoglu itler. Suç montella ve keremde. Emirhan ne yapmista bu sahada ortaya atiyorsun

Yunus un bu toplarda tiplemeyi veya kaleciyi geçmeyi düşünmesi lazım. Bugün yine geldi posyon. Okan hoca el at şu işe.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda umarım kaybolur gider bu piyasadan, şu halleriyle nasıl irrite edici bir çocuğa dönüşmüş. Ben 15 yıl daha böyle şımarık artist bir adamı çekemem. En yakın zamanda 2.lig kırmızı grupta yer alan bir oyuncu olur umarım Mustafa Kapı gibi o da sapını alır.

Şimdi her yerde ardanın resmini paylaşırlar komple çamur oldu ya forma nasıl mücadele etti diye

Hala kavgaya kosuyor gerizekalılar

Hala kavgaya kosuyor gerizekalılar

Arda'nın varlığı çevresindeki herkesi olumsuz etkiliyor. Bu kadar etkisiz ve zayıf oyunla haketmiyor oynamayı. Euroda da iyi falan oynamadığını kritik bir golle algısını idare ettiğini yazmıştım. Beğenmiyorum ve yetersiz buluyorum.

0-0'da yetmiyordu bu arada Galler 4-1 yaptığı için.
0-0 olsa belki de bu kadar rahat olamazlardı. Futbolda artık psikoloji ve fizikle oynanıyor.

0-0a bağla sen maçı kazara gol atarsın bir şey olur.

Şu maçta yapacağımız çanakkale geçilmez ile maçı kilitlemekti. Kontra arayacaktık sonra.

Geri
Üst Alt