UEFA Uluslar Ligi H:1 | Türkiye 0-1 Macaristan | MS | 3 Eylül | TRT 1

Çok ağır top çeviren, statik oynayan, ağır oyunculardan kurulu, üretmekte zorluk çeken bir takım. Klasik Türk futbolu
Burak, Kenan bunlarla mı gol atacak takım?

EhA4tVUWsAI__3b

Gerçekten ne oynadık biz bugün. Şenol hoca kusura bakmasın ama kendini hala loser bir takım td görüyor belli ki. Bu kadar dinamik iki stoperin varken önlerine kaanı koymak nedir? İlla Kaanın çok önemli olduğunu düşünüyorsan ister Kaanla, ister Ozanla çok rahat 3 lü savunma oynar bu takım. Bu haliyle Kaan aldığı her topla ya geri döndü ya da sağ-sol beklere. İleride boşa çıkan tek adam yoktu. Hakan ayağına topu her alışında başka tehlike görünmediği için bastılar ve rahatça bozdular. Şu bizim orta saha ve forvete bakıyorum, Avrupa piyasasında 10m+ edecek tek adam Hakanken (Yusuf da var ama !) zaten bundan iyisi beklenemezdi.

Sirbistan maci alir , bizim Senola‘da yol gözükür , yallah.

Maçı izlemedim nasıl kaybetmeyi becerdi Şenol efendi?

Gerçi Sivas'ın, çöpleri,Alman 1.ligi çöpleri ve Hakan calhan ile maça başlarsan normal.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

kendisinden nefret ettiğimi herkes bilir ama şu takıma abdullah avcı yakışır. Gerek genç oyuncularının fazlalığı, gerek belli bir sistem oturtması ile iyi işler yapabilir. Savunma futbolunu da iyi beceriyor, taktiksel esnekliği de fazla.

Şenol güneş tamamen geleneksellikçi. Hazır takımları daha yukarı çıkarır. Bu takım daha hazır değil.

Geldiği son dönemi hatırlıyorum, Andorrayi zar-zor yenip Romanyayla Macaristana kaybetmişti

Şenol Güneş: "Sol-sağ, o oynadı, bu oynadı yerine tüm takım olarak olumsuzduk. Takımı da ben yaptığıma göre sorumlusu benim."

Milli takım seçiciliği Şenol güneşe bırakılacak kadar gayri ciddi bir iş değildir..

Pazar günü de maçımız var ya şu milli maç eziyeti bir bitse de ligler başlasa arkadaş Galatasaray'ımızı izlesek gerçi Galatasaray da eziyet olacak gibi bize su sezon ya hayırlısı

Maçı izlemedim nasıl kaybetmeyi becerdi Şenol efendi?

Gerçi Sivas'ın, çöpleri,Alman 1.ligi çöpleri ve Hakan calhan ile maça başlarsan normal.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Macarlar sert oynamış beklemiyormuş Şenol Bey böyle bir şey ondan kaybetmiş

Geri
Üst Alt