UEFA Uluslar Ligi H:4 | Türkiye 0-1 İsveç | MS | 17 Kasım | TRT 1

İlk maç ile bir heyecan yeşerir gibi oldu ama sağolsunlar hemen bir sonraki maç ile yine alıp götürdüler

Akşam için heyecan var mı üstad

Tabi ki var . Ben gelecekle gecmisle ve bugunle topluca yasayan dusunen eden bir bireyim

Bugunku isvec macindaki cileyi cekeceksin ki belki o yol 2020 de londrada sonlanacak . Bazi arkadaslar tupcuye sebep bulup uzak duralim desteklemeyelim diyor

Ama unutmayin bunlar devamlilik iceren 3 lu sekanslar .

Once uluslar ligini yasayacaksin
Sonra eleme oynayacaksin
Sonra ana turnuvaya gideceksin

Bunlar birbirine bagli , henuz 2018 deyiz , atiyorum secim oldu dogru duzgun bir tff kuruldu , uefa sana "ya o donem desteklemediniz geride kaldiniz ama hadi bir kiyak sizi alayim euro 2020" ye demeyecek

Bugun destekleyeceksiniz ki yarin oralarda olabilelim

Ayrica bugunku mac sadece bir subap , yani bugun euro ya katilim macina cikmiyoruz . Ama eleme gruplarinda olur da ilk ikiye giremezsek , bugunku macin skoruna gore (buyuk ihtimalle) play off oynayabilecegiz ya da oynayamayacagiz

Biz destek olsak ne yazar. Çok iyi bir jenerasyon yakaladık diyor TFF Başkanı ve Teknik Direktörü ama hala Hasan Ali, Mehmet Topal, Şener gibi adamlar ile oynuyoruz. Yetmiyor takımlarında iyi performans gösteren oyuncular saçma sapan sebepler ile alınmıyor, yerlerine takımlarında oynamayan veya kötü durumda olanlar oynuyor. Daha bu işin başında olanlar inanmıyor milli takıma ama neymiş yine taraftar destek olmalıymış.

Diğerlerini bilmem de Hasan Ali'nin şu takımda oynamasından daha normal bir şey yok

Ben kadroya cok takilmiyorum , cogu milli takim en iyi kadrolari seciyor , ornegin siz fransiz milli takim td si olsaniz forvetiniz giroud mu olur ?

Gencleri gectim , orada giroud un cok uzerinde adamlar var

Ama lucescu da gidip rusyaya 2 kez yenilmeyecek yani ..

4 macta 3 maglubiyet alip sisirdigimiz izlanda 4 macta 0 puan ile grup sonuncusu oldu ve kume dustu

Adamlari hem euro 2016 hem de wc 2018 e gonderen sey , gruplarinda bizim olmamizdi , yoksa cikamazlardi o gruplardan , al iste bir sonraki grupta , daha dunya kupasindan 4 ay gecti ve 4 mac 0 puan

Turk milli takimi super olmayabilir ama rusyaya 2/2 maglubiyet de almayacak yani

Dunya kupasinin 2 ceyrek finalisti ile ayni gruba dusmek B ligi seviyesi icin sanssizlikti ama B ligine de sonuncu takim olarak ucu ucuna girmis oldugumuz unutulmamali

Neyse zaten 6 puan yapsak bile , elemelerin son maci bitmeden bu 6 puanin play off getirip getirmeyecegini bilemeyecegiz

Su videoyu da tekrar yukluyorum , 4-5 kere sistemi anlattim hala ara sira soran oluyor

Türkiye XI: Sinan, Zeki, Serdar, Çağlar, Hasan Ali, Okay, Mahmut, Yunus, Hakan, Cengiz, Cenk.

ömere cok laf ediyoruz tamamda hasan ali gibi bir yeteneksizin ptt oyuncusunu hala oynatıyor

herifin hicbir özelligi yok ne koşu ne şut ne orta ne pas

Hasan Aliyi gördüm. Kendimi Diktatörlerin El kitabı belgesellerine attım. Maçı izlemeyeceğim.

Konu basligi ve icerigi tarafimca düzenlenmistir. Sinan, Hasan, Okay ve Mahmut gibi isimleri izlemek icin sabirsizlandigimizi düsünmüyorum ama yine de konu düzenli olmali.

Su an stadyum cevresinde benzerine tanik olmadigim bir duruma sahitlik ediyorum

Konya su an 3 derece . Fakat istisnasiz herkes dondurma yemekte ve bir iki tane de ceplerine dolduruyor , erimez cunku o kadar soguk bir hava var !

Fakat isin garibi konyada kis aylarini birakin , tum senede bu kadar dondurma satilmaz

Bu goruntuyu anlamlandiramiyorum

6C8A6C20-FBA1-400D-8076-1D63F96A40ED.webp

Su an stadyum cevresinde benzerine tanik olmadigim bir duruma sahitlik ediyorum

Konya su an 3 derece . Fakat istisnasiz herkes dondurma yemekte ve bir iki tane de ceplerine dolduruyor , erimez cunku o kadar soguk bir hava var !

Fakat isin garibi konyada kis aylarini birakin , tum senede bu kadar dondurma satilmaz

Bu goruntuyu anlamlandiramiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 32584

Iclerinde mesir macunu var o dondurmalarin.
Bu gece konyada cok gunah islenecek

Kis aylarinda dondurma yenmez mitini asmis konya halki bu guzel ama bu kadar asiri talep ve 2 ser 3 er yiyenleri anlayamadim acikcasi

Geri
Üst Alt