UEFA Uluslar Ligi H:4 | Türkiye 0-1 İsveç | MS | 17 Kasım | TRT 1

Su an stadyum cevresinde benzerine tanik olmadigim bir duruma sahitlik ediyorum

Konya su an 3 derece . Fakat istisnasiz herkes dondurma yemekte ve bir iki tane de ceplerine dolduruyor , erimez cunku o kadar soguk bir hava var !

Fakat isin garibi konyada kis aylarini birakin , tum senede bu kadar dondurma satilmaz

Bu goruntuyu anlamlandiramiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 32584
buraya geldin de niye söylemedin bilgin sinan

sinan bilgini arıyorum karış karış
konyadan çıkış yok ona

Bedava mezar bulsa koşa koşa girer bizimkiler hele için içinde Konya varsa jet hızıyla girerler o mezara.

Ne anlatiyorsun birader ? Yukarilara bak gorursun belki , zira bilirsin seviyem yuksektir

Ülke insanından bir habersin her zamanki gibi

sent via GSC

Ya bedava dondurma almalarina bir sey demiyorum anlamadiniz sanirim

Normalde saglik acisindan "kisin dondurma yenmez" dusturunda olan insan toplulugu olarak sasirmama neden oldular

Yoksa yanda da nescafe vardi , sirf bedava diye parayla almayacaklardiysa da almalarini yadirgamam

Ama dondurma ?

konyada yaşayan biri olarak konyada bu havada dondurma yiyen çok insan görüyorum
boşun lüzmu yok

Hala tüpçünün takımını destekleyenler var mı? yazık. Başarılar isveç. Umarım fark atarsınız. Futbolcularımıza bir şey olmasın yeter. Aslında futbolcu bile göndermemek lazım bu karaktersizlere.

Su an stadyum cevresinde benzerine tanik olmadigim bir duruma sahitlik ediyorum

Konya su an 3 derece . Fakat istisnasiz herkes dondurma yemekte ve bir iki tane de ceplerine dolduruyor , erimez cunku o kadar soguk bir hava var !

Fakat isin garibi konyada kis aylarini birakin , tum senede bu kadar dondurma satilmaz

Bu goruntuyu anlamlandiramiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 32584
Dün gece gördüm rüyamda
Canım çekti 1 anda
Sabahı zor ettim
Koşa koşa gittim
Kutu kutu aldım dondurma
Çikolata soslu dondurma
Dayanamam tadına
Çikolata soslu dondurma
Hiç vazgeçmem kimseye vermem
Vanilya dutlu çilekli muzlu