Defansif forvetimizden yerinde bir faul.

Hiç bir zaman beğenmezdim bu Okayı zaten. Iyi ki alamamışız.

sent via GSC

Futbolla yatıp kalkan 85 milyon nüfusa sahip bir ülkenin futbolda başarırız olması.

Bu milli takım benim milli takımım olamaz. Eminim benim gibi düşünen milyonlarca kişi vardır.

Başkanı nihat abi, hocası lazkopat çakma filozof şenol, oyuncuları torpilli vasat herifler.

İnşallah bugün 3-4 yeriz.

Senolun mac sonu demeci belli oldu yabanci kurali

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Güneş'de Fatih Terim'in winner olmayan versiyonu resmen aynı inat aynı ego kendisinde de var bir değişik dokunuş yaptı o başarılı oldu ya illa onu gözümüze sokana kadar devam ettirecek Kenan&Fransa maçında kenarda oynayıp iyi katkı verdi ya solda oynattı sağda oynattı forvet arkası oynattı illa inat işte

Kenan son 10 yilda gordugum en aptal topcu olabilir

Alamamis olmamiz ileride almayacagimiz anlamina gelmez. Bizimki taktı mi takiyor malum.

Milli Takım dökülüyor, yabancı sınırı gelmeli. Feylesof Şenol Sun hocam maçtan sonra bu konuya değinecektir.

adamlar fizik olarak bizi sahada eziyor bu mactan beraberlik beklemek bile sacmalıktı.

Ula 2 yi ne zaman yedik
şenorr

Olm hala burak oynuyor lan
10 sene önce bile yetersizdi bu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Almayacaksın arkadaş kadroya...
ne olacak iki maçta oyuncuları çöp ilan ediyoruz.Biz çok zekiyiz adamlar gerizekalıya enel ünasa o kadar bonservis veriyorlar..ısrar et arkadaş..Takımda kim süper prerformans gösteriyorki..Ama enes süper olmalı..

Adam biliyor yahu oynamayacağını..üç maç üst üste oynatılmamıştır.

Biz hep Hakan'a sövüyoruz ya Milan'da oynadığı gibi değil diye adam Milan'da İbrahimoviç'le oynuyor milli takımda Burak&Kenan ile

Geri
Üst Alt