Orta saha yok gibi bir şeydi. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Bizim takım olmasa zevkli maçtı aslında. Bu arap atı modu da geçer resmi maçlarda. Uluslar Ligi'ni yarı resmi olarak sayıyorum ben.

Burak bütün pozisyonların içine etti. Ya offside'a yakalandi, ya yanlış yere topu attı. Bir atağın ebesi nasil sevilir maç boyunca gösterdi.

Yarınki gazete manşetlerini görüyor gibiyim:
Marcao gerçekten dayak atmış.

santrafor adamı kanat oynatma fetişinden vazgeçmelisin @Şenol Güneş

Kenan'a sövüyorsunuz da Umutun daha az enerjilisi ama tekniği. Bizim ligde 10 golü garanti.

Beleşse almak çok mantıklı olur.

Max 10 m Tl maaşla

İki maçlık program için sadece iki stoper mi çağırmış hocamız. (Merih ve Ozan Kabak) Başka Türk stoper yokmuymuş

Burak 35 yaşına geldi ama hâlâ şu aptal aptal sarı kart yeme huyundan bi türlü vazgecemedi.

sent via GSC

Marca'o ile ugrasacaginiza önce çīkıp top oynayın bee!!

Forveti burak olan takimi adam gibi hücum etmesi zor. Eskiden kontraya cikardin burakla ama hizini da kaybetti yasindan dolayi. Senor burak sevdasindan vazgecmeli

Dorukhan-Kenan bedelsiz olarak alinabilir yerli dayatmasindan dolayi. Tabi bize Yunus Malli, Itouch Black, Alpaslan Öztürk, HasHüs Acar Levin Mete Öztunali ve Serdar Dursun kalir.

Orta saha yok gibi bir şeydi. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Bizim takım olmasa zevkli maçtı aslında. Bu arap atı modu da geçer resmi maçlarda. Uluslar Ligi'ni yarı resmi olarak sayıyorum ben.
Aaaa hic olur mu öyle sey...150 milyon avroluk ozan var orda.son dk da top balına önünde kalip,gazla top surdu ya abi, bu yeterli.defansif aksiyona gerek yok ortsahada.adamlar sirf son 5 dk 4 tane kacirdi sanirim,yuruye yuruye geldiler ortsahadan

birisi senora söylesin oyuncu degisikligi futbolda ilegal birsey olmadigini, günah islemedigini.

acin tek tek bakin, fransaya norvece portekize, 60larda 2ser oyuncu, 70lerde, ve 80lerin baslarinda yapmislar degisiklikleri, bizim zeka küpü cikiyor röportajda aslinda hic oyuncu degistirmek istemiyordum dedi rusya macinda.

gelde delirme.

burakın oynadığı oyunu kenan oynasa ilk çıkan o olurdu

ama burakı çıkarmak yemedi

çünkü türk hocalar ve bu tür adam tayfa ortak bir çete

Geri
Üst Alt