Kaan Ayhan gibi diye biliyorum. Alt yapısı ne fikrim yok.

öyleyse o oynasaydı tabi

okay kadar oynardı herhalde

boyu da kısa değil baktım şimdi

okaya zaten mesafeliydim iyice gıcık oldum son maçta

topla stoperler kadar bile mesafe katetmeyen orta saha mı olur

adam üşeniyor resmen topla gitmeye

öyleyse o oynasaydı tabi

okay kadar oynardı herhalde

boyu da kısa değil baktım şimdi

okaya zaten mesafeliydim iyice gıcık oldum son maçta

topla stoperler kadar bile mesafe katetmeyen orta saha mı olur

adam üşeniyor resmen topla gitmeye
Evet çok ağır ben de o yüzden pek beğenmiyorum. Teknik, hareketli 10 numarayken kağnı gibi defansif adam oldu, o da ayrı garip.

U20 dünya şampiyonasındaydı sanırım Okay ortada oynarken Hakan solda oynuyordu hakkaten teknik adamdı Okay. İyi bir 8 numara olmaya çalışması olabilirdi ama defansif bir adama evrilmesi garip. Celta'da da yedek kalmaya başladı, seneye kiralarız muhtemelen.

Adamlar 2 maç oynayanları göndermişler lan işe bak.

U20 dünya şampiyonasındaydı sanırım Okay ortada oynarken Hakan solda oynuyordu hakkaten teknik adamdı Okay. İyi bir 8 numara olmaya çalışması olabilirdi ama defansif bir adama evrilmesi garip. Celta'da da yedek kalmaya başladı, seneye kiralarız muhtemelen.

sağlıklı ve formda dorukhan ya da irfan olsaydı acaba mahmut ya da okayı yine kullanır mıydı şenol

yoksa ozan irfan(dorukhan) hakan yapar mıydı

Vurup geçeriz gibime geliyor. Formdayız. Almanya ve Rusya maçlarının ikinci yarısındaki gibi oynarsak bizim karşımızda pek takım duramaz. Fransa bile duramadı formdayken. Sırbistanmış, Macaristanmış, Rusyaymış falan bizim dengimiz değil normal şartlarda. Ama Uluslar Ligi'ni ne kadar salladıkları burada önemli bir etken bizim takım için. Örneğin Euro 2021'de Macaristan, Rusya ve Sırbistan gibi bir gruba düşsek en az 7 puanla lider çıkarız o gruptan atıyorum. Ama işte hazırlık gibi görülüyor bu turnuva herkes için. Burada oynanan maçları pek takmaya gerek yok o yüzden. Asıl performans Dünya Kupası elemeleri ile başlar bizim için. Euro 2021 hazırlığı gibi bir şey olacak Dünya Kupası eleme grupları bizim için.

sağlıklı ve formda dorukhan ya da irfan olsaydı acaba mahmut ya da okayı yine kullanır mıydı şenol

yoksa ozan irfan(dorukhan) hakan yapar mıydı
İrfan oynardı her türlü. Dorukhan da olabilir.

Esasında kadro yine Sırplardan iyi gibi, yenmeleri lazım.

Mac TRT 1 demi? Suan dizi var..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Stoper Mahmut, 6 numarada Okay kazması oynuyor.

Leicester antrenmanına katılsa 3 hafta boşalma sorunu yaşayacak olan Mahmut Çağlar'ın önünde ilk 11'de stoper de başlıyor

Geri
Üst Alt