UEFA Uluslar Ligi Play-off M:1 | Türkiye 3-1 Macaristan | MS | 20 Mart | TV 8

Umursayamadığım maçtır... Kazansak kaybetsek ne olacak gelecek bu kadar belirsizleştikten sonra

macarlarin sisteminde sallai bizdekin den cok farkli oynatiliyor - her anlamda - .
edit. sevgili @Aslan Karadağ 'in ekledigi son haberi simdi gordum. sallai macta yer almayacakmis . rovans da yer alir mi belirtilmemis.

macarlar kompakt bir takim. iyi de bir hocalari var ne oynatmak istedigini bilen . fiziksel oyuna yatkinlar , tek duze degiller, sahada devamli hareket halindeler ,dinamik bir oyun anlayislari ile beraber tutkulari istekli olmalari, mutevazi kadrolariyla cesur oynamalari -yakin gecmiste dikkatimi ceken noktalariydi...
dizilim olarak 3lu ve buna bagli derinlikli varyasyonlu geliskenlerde bekliyorum yayilimlarini ,defansa geciste 5li .

cift mac uzerinden oynandigindan, dengeli oynamazsak tur bariz zora girer . nazarimda macar deplasesi oynamasi cok zor sahalardan . dengeli ,akilli oyunla rovansi da skor olarak risk'e atmadan oynamayi akilda tutmali .

bu arada , bunu da az once gordum ;

saygi ve selamlar .

Mactan bagimsiz, tribunleri merak etmekteyim. Ulkede su maci dusunen insan sayisi sadece futbol kesimidir heralde, onlarin bile cogunun umrunda degildirde.

Bizim stadda olmasi(istanbul) iyi ama gidip " bunlarin stadinda tepki bile cikmiyor, boyle yanlilar iste" der ruh hastasi manyaklar

Ne güzel Arda Güler'siz bir milli takım izleyecektik neler oldu iki günde. Unuttular muhtemelen ben seyircisiz oynatırlar diye düşünmüştüm.

Uluslar ligi ne ya? Bu maçı alsak nolcsk? Dunyanin en gereksiz futbol turnuvası ya. Bu izliceme nfl, rugby, sultsnlar ligi izlerim

1742460476323.webp

TRT SPOR'un verdiği ilk 11

Saatli bomba Samet varken galibiyet çok zor. Sağ taraf felç Kaan ve Mert.

85 milyonluk ülkede santrafor çıkmıyor çok ilginç.

cbc sport spikerinden dinleyeceğiz
im5iwb6.png

Geri
Üst Alt