UEFA Uluslar Ligi Play-off M:1 | Türkiye 3-1 Macaristan | MS | 20 Mart | TV 8

yanilmiyorsam - 3 yil - aradan sonra istanbula bir milli mac verildi . bu macin eleme usulu bir maca denk gelmesinden mutevvelit , mac icin ^bizim mabedimizin ^secilmesi ayri bir gurur kanimca . ki , bunun bir diger anlami da ;
istanbulun en zor , en atesli , rakibi en zorlayan deplasmani ; ali sami yen stadyumudur ,, zorluk derecesi (misal,eleme usulu) maclar da istanbula mac alindiginda ^oncelik ali sami yen dir - gibi bir durum ortaya cikti . sonucu da muthis bitmesi kremasi oldu .

mac icine donersek ;

attigimiz 3 golu de ayri ayri begendim .

yaniliyorsam duzeltin lutfen ;
ilk golun hazirlanisinda ^abdulkerim geriden -peak donemine nazire yaparcasina- uzun topla sagi bulusturdu ordan orta gol .

2.golun hazirlanisini da begendim. kerem zeki bir sekilde omuzla tipledi .

3.golde sifira kim indi tam cikaramadim, ancak devamini net hatirliyorum ;
kerem'in yine zeki hamlelerinden bir sekans daha yasadik - gogsuyle hava da asist yapti ~irfancan da gelisine sert sol disla iyi yere gonderdi .

ozellikle 3.golun saniyeler oncesinden gole kadar ilginc bir sekans yasandi bu ani paylasmak icin ayri not tuttum ;

2-1i taze bulmanin keyfiyle
bizim taraftarlar stadyum - > 3 3 3 3 diye tempo tutmaya basladi , o sira top yine bizde ,topu pasla merkez de ceviriyorduk , saniyeler devam ediyordu ~ o sira turkiye turkiye tezahuratlari stadyumda tempo alirken, bu tezahurat devam ederken 3.gol geldi. yuzumde guzel bir siritma ile bu ani yazmak icin hemen not ettim. :giggle:

eleme usulu cift mac versus'unu cetin ve de bize ters gelen bir takima karsi -> 3-1 gibi guzel bir skorla ilk maci gecmemiz -onemli idi- momentum adina (+,ulke siralamasi vs adina) . velhasil - tebriikler milli takimimiza .

@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Tek hücreli amipin birisi diyorki 8jkdan neden hickimse oynamadı bugün, montella iyi cevap verdi

bu macin amaci ne? hollanda-ispanya galibi bizim gruba düsüyormus o yüzden oynaniyor. bu niye oynaniyor?

Ne maç olduğundan haberim var, ne de sonucundan. Hiç birşeyin tadı yok.

Eren elmali icin topcu filan degil diyen alinacak diye kiyameti koparan futbol ulemalari nerde piste davet ediyorum
İşte yine Evren abi ve yine %100 isabet.

Neredesiniz he futbol ulemaları? Neredesiniz?

Evren abim adamı işte böyle mort eder. O demişti Eren lazım diye.

milli takım gslilerden kurulunca oluşan coşku

Geri
Üst Alt