UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar

Almanlar futbolu unutmuş

Ronaldoya 15 milyon yıllık sıkılır.
Sponsor falan beleşe getirirsin.
Herif kariyerinin belki de son yılları diye maximum verim alınır.

Dursun başgan getir efsaneyi ş.ligi şampiyonu olalım.

Bu yaşta bu hırs.Saygı duyuyoz Kral'a..
Resim

Forum'da an itibariyle Çarli'yi engelledim.Burası orman mı ulan Çarlilerle uğraşıyoz :D

lafa bak bu kadar mı küfür yeme meraklısısın
Sen nasıl burda takılıyosun?Şunu kaç kişiye mizah amaçlı yazdım.Forum'da engellemiş olduğum 1 kişi bile yok :D Messi yüzünden küfür edeceksen ben de söverim sıkıntı yok.Konu'nun Messi ile 1 alakası yok sevdiğimiz futbolcuyu da övemezsek Forum'da yazı yazmayı bırakalım..

Portekiz kadro kalitesi olarak yedekleri dahil Almanya'dan çok üstün. Almanya eskiden bireysel yetenek ve takım oyunuyla bir yerlere geliyordu ama bu jenerasyonları büyük maçlarda etkili olamıyor. Toplasa elinde 2 stoper yokken üç kazma stoperle üçlü oynamaya çalışan takıntılı genç hocası yanlıştan dönmeli. Sol beksiz dünya şampiyonluğunu kazanmış dev takımda bu kadar çok yeteneksiz adamların olması şaşırtıcı

22.00 ispanya - fransa

morata için alandayız.

Bu turnuvanın en sevimsiz yanı sürprize tamamen kapalı olması bence. Dünya kupasını kazanmaktan bile zor. hem a liginde olacaksın, orada 6 zorlu maç sonunda grupları ilk 2 de bitireceksin, yarı final ve finali gececeksin. ölme eşiğim ölme.. sürpriz bir takımın kazanma şansı imkansız gibi birşey..

SM-X710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

morata için ispanyoluz

🇪🇸 Spain XI: Simon; Pedro Porro, Le Normand, Huijsen, Cucurella; Zubimendi, Mikel Merino, Pedri; Nico Williams, Oyarzabal, Lamine Yamal

🇫🇷 France XI: Maignan; Kalulu, Konaté, Lenglet, T. Hernández; Doué, Rabiot, Koné; Olise, O. Dembélé, Mbappe

Geri
Üst Alt