UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar

ispanyollar kontrolü ele aldi ingilizlere top göstermiyorlar, respect

Birazdan topcular krali Frenkie de Jong’u Fransa karsisinda izleyecegimiz icin sansliyiz.

Kosova futbolu hızla yükseliyor. Sadece 4 senelik bir geçmişi var ama D grubunda 2 maçta 4 puan yaptı. Bence o gruptan lider çıkar ve Gürcistan,Makedonya,Belarus ile playoff oynarlar.

Bu 4 takımdan biri kesin olarak EURO 2020'de olacak.

Şimdi B Ligi'ndeki grupların birincisi A Ligi'ne çıkacak, üçüncüsü C'ye düşecek ve ikincisi B'de mi kalacak?

Eğer öyleyse yeni haliyle A, B, C, D ligleri ne zaman oynanacak? Euro2020'den sonra mı?

Euro20'ye her ligden birer takım gidecek sonuçta bu üst lige çıkma ya da küme düşme sisteminin ne zaman uygulanacağı önemli..

@Sinan Bilgin

lig inme cikma bir sonraki uluslar ligini ilgilendiriyor , uluslar ligi 2 senede bir yapilacak . yani euro 2020 sonrasindaki yeni uluslar ligi icin onemli , bu seneki uluslar ligi play off unu etkilemiyor

ispanya hirvatistan maci uyuntu gidiyor su siralar

bosna ya da bakiyorum arada, avusturya ile ciddi sinavlari var

Şu sistemi daha çozemedim anlatacak biri var midir bana çok karisik geliyor ya

İzlanda Space Jam filmindeki gücü alınmış takım gibi. 3 gün önce 6 yedi şimdi içerde 2-0. 9 oran vermiş iddaa. Ne oldu böyle aniden..

finnbogasson , gudmundsson ve arnason yok , hem defans hem orta saha hem forvetteki en onemli 3 adamlari

Geri
Üst Alt