UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar

cebelitarık, san marino önünde devreyi 1-0 önde kapattı.

izlanda ingiltere izliyorum 2. yarıyı, erman yasarmıs spiker... izleyen biri varsa yorumlarımı değerlendirsin
erman yasar bu maçın boş bi maç oldugunu düşünüp şu an maçı anlatırken yanda bi şeyler yapıyor, buna eminim. maçı sklemiyor ve aşırı sinir oldum herife. anlatısı bile umursamazca
boyle hisseden var mı

izlanda ingiltere izliyorum 2. yarıyı, erman yasarmıs spiker... izleyen biri varsa yorumlarımı değerlendirsin
erman yasar bu maçın boş bi maç oldugunu düşünüp şu an maçı anlatırken yanda bi şeyler yapıyor, buna eminim. maçı sklemiyor ve aşırı sinir oldum herife. anlatısı bile umursamazca
boyle hisseden var mı

Çek-yat gibiymiş

boyle hisseden var mı

Adam spiker değil şovmen. Bence kariyerinin Ömer Üründül olarak sürdürmeli çünkü o komedi potansiyeli var. Ama Orkun'dan filan sonra spiker olarak maç anlatması hakikaten adamın kulağını tırmalıyor.

Adam spiker değil şovmen. Bence kariyerinin Ömer Üründül olarak sürdürmeli çünkü o komedi potansiyeli var. Ama Orkun'dan filan sonra spiker olarak maç anlatması hakikaten adamın kulağını tırmalıyor.
aynen öyle. esprilerine de gülmüyorum hani güldürse tamam da öne çıkmak için konusuyo paso

BJARNASON kaçırdı :( :(
müthiş topcu ama çok severim keşke aston villaya 2mye giderken biz alaydık halen 8 no sıkıntısı çekmezdik

dzyuba topcu olmasa ya mafya ya boksör fln olurdu
tippeligaen

Geri
Üst Alt