UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar

maçlar tarafsız sahada değilmiş malesef.

1.maç Macaristan'da
2.maç Kuzey İrlanda'da
3.maç Sırbistan'da
4.maç Gürcistan'da

Bu duruma göre Macaristan bence büyük sürpriz olmazsa euro2021'e gider. Sırbistan'da saçmalamazsa gider. Diğerleri denk.
Bu maçlar normalde Martta mı yapılacaktı?

Bu maçlar normalde Martta mı yapılacaktı?

aynen. 26 ve 31 mart'ta yapılacaktı ama şimdi finaller 12 Kasım'da oynanacak. Kasım'da Uluslar ligi maçları da bitecek. Mart ayında daha Avrupa şampiyonası başlamadan Dünya Kupası Elemeleri maçları başlıyor. Biraz kafaları ve dengeleri karıştıracak bir süreç

Ali palabiyik dun ispanya - isvicre macini yonetti. Mqc cok zor degildi belki ama benim gozumden 9.5/10'luk is cikardi. O da cok hafif bir itme vardi isvicre lehine penalti calabilirdi ondan yarim puan dusuk verdim. Hiyar herifte potansiyel var ama gelgelelim yerel ligimizde saha disindan cok kolay tetiklenmesi bu yetenegine ihanet etmesine yol aciyor. Turk futbolunun ne kadar yozlasmis oldugunun bir baska gostergesidir bu.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erzurumsporlu Novikovas yine golünü atmış. Litvanya 1-0 Belarus. 29 yaşında henüz. Ekibimize katılmasında 1 sakınca yok bence.

Dzeko oyuna 60'da girdi 10 dakikadır hacamat ediyor Hollanda savunmasını. Hakikaten çok büyük kalite adam, Galatasaray'da en azında 1 yıl izlemek hayalimdir.

Bizim ihtiyardan 2 ay ufak bu arada.

Linnes oyuna girdi. Linnesi joker olması ve ortalama işini yapması bakımından beğeniyorum aslında hatta 8 no bile oynar bana kalırsa ama diyeceğim şu ki başka takım olsa norveç milli takımında oynayan Linnesi 5 e 6 ya satardı en az, biz nerdeyse beleşe bırakcaktık takasta vs.

Babel net pozisyonu kacirdi kaleyi birakip disari vuruyor :asd:

Babel'in son vuruşlar Umut Bulut'tan hallice.

Büyük taktisyen Sheva hocamız İspanya'yı da devirdi içerde.

Geri
Üst Alt