mancini hoca risk almis gibi... veya cikis yolu ariyor- son playoff hezimeti ve akabindeki arjantin net skorla yenilmesi bayagi elestiri almisti...
bugun de barella yedege cekilmis.
bir diger yedeklerde dikkatimi ceken isim; forvet bolgesinde bayagi surpriz bir isim 18lik *gmonto yedeklerde sans bekleyecek.....
kendisi u19 italya ile elemelerde goz doldurmustu,begenmistim...
bu denklemde bakildiginda *gmonto yasi dolayisiyla resmen yenilik olmus ulke milli takimi adina..... bir diger yenilikte >
keza, u21 de etkili buldugum orta saha oyuncusu sassuolo lu *frattesi ise orta sagda bu aksam ilk 11 cikacak...
italya 433 versus almanya 451
ilkay yedeklerde. resu sakat.
almanlar bayagi ofansif 11le cikiyor maca.. sane,gnabry,muller,werner vs sagli sollu ,ortadan vs ablukaya almalari olasi...
son hazirlik macinda hollanda karsisindaki 11 den cok farkli cikiyor almanlar. kanicma cok dogru bir 11
ilk 11 de belki ilkay da dusunulebilirdi...yorgunluk bazli yedek veya yas dolayli yedek tutuluyor ,bilemiyorum.
geri kalan tum noktalar muazzam gorunuyor......
hollanda macinda 343 cikmisti almanlar. bugun 451
mac bologna sehrinde oynanacak...
dipnot;
grupta ingiltere surprize imza atarak macarlara deplasmanda 1-0 yenildi... bu aksam kazanan avantaj yakalar.
mancini koltugu sallantida,, bu aksam kaybederse , haberleri merak ediyorum italya tandansli.