UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar

bizim milli takimin guzel galibiyeti uzerine - keyiflice ustteki maclardan birisini izlemek istedim. ancak , hangi maca baksam bilemedim.:unsure: .bir birinden muthis maclar var .

velhasil , ceyrek final maclari birbirinden cetin gorunuyor. sahsen italya macina bakmayi dusunuyorum . mac san siro da .
bu arada , her iki taraf da 6' $ar oyuncu kart sinirinda .

belki devre arasi hollanda macina gecebilirim. tam emin degilim .

@Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

🇩🇰 DENMARK XI: Schmeichel; Isaksen, Kristensen, Andersen, Vestergaard, Maehle; Hjulmand, Norgaard, Eriksen; Biereth, Lindstrom.

🇵🇹 PORTUGAL XI: Diogo Costa; Dalot, António Silva, Rúben Dias, Nuno Mendes; Vitinha, João Neves; Pedro Neto, Bruno Fernandes, Leao; Cristiano Ronaldo.

Nelsson yedeklerde.

Williams cakti

Morata'nın topsuz oyunları çok iyi yine. Bizde bunları bu kadar göremiyoruz çünkü İspanya takımında yerinde duran oyuncu yok. Herkes çok hareketli be boş alanlara koşu atılıyor sürekli.

Ispanya-hollanda kazanan bizim gruba düsüyo di mi amirim
Bunu bende merak edip araştırdım az önce:

TURU GEÇEN, DÜNYA KUPASI ELEMELERİ’NDE TÜRKİYE’NİN RAKİBİ OLACAK

Hollanda ile İspanya arasındaki eşleşmenin galibi, Türkiye, Gürcistan ve Bulgaristan'ın bulunduğu 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'na dahil olacak.

Hollanda gelse iyiydi… İspanya’lı gruptan en iyi ihtimal play-off yolu gözükür onda da tökezleriz yine muhtemelen…DK heyecanı hiç mi yaşayamayacağız yav…

Bunu bende merak edip araştırdım az önce:

TURU GEÇEN, DÜNYA KUPASI ELEMELERİ’NDE TÜRKİYE’NİN RAKİBİ OLACAK

Hollanda ile İspanya arasındaki eşleşmenin galibi, Türkiye, Gürcistan ve Bulgaristan'ın bulunduğu 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'na dahil olacak.

Hollanda gelse iyiydi… İspanya’lı gruptan en iyi ihtimal play-off yolu gözükür onda da tökezleriz yine muhtemelen…DK heyecanı hiç mi yaşayamayacağız yav…
Üstüne gürcistan tehlikeli takim rtas, 2.lik bile zorlayacak bizi bence

2. olursak da, ki basarabiliriz, play off da iyi takimlar olacakdir, isimiz zor

Umarim katiliriz, cok ihtiyacimiz var

Gakpo atti

1-1

Ikinci yariya firtina gibi basladi Hollanda

2-1

Son saniye 2-2 oldu

İspanya yenilseydi şaşırırdım. Büyük winner takım.

Bizim Kleindienst keşke biraz daha genç olsaydı, adam çok geç piyasa yaptı.

Müthiş bir herif. Elmander gibi aynı, sahada her yerde.

🇪🇸 Spain XI: Simon, Mingueza, Huijsen, Le Normand, Cucurella, Zubimendi, F. Ruiz, Dani Olmo, Lamine Yamal, Nico Williams, Oyarzabal

🇳🇱 Netherlands XI: Verbruggen, Maatsen, van Dijk, van Hecke, Geertruida, de Jong, Reijnders, Kluivert, Gakpo, Frimpong, Depay

Morata yedek başlıyor.

🇫🇷 France XI: Maignan, Koundé, Upamecano, Saliba, Hernández, Koné, Tchouaméni, Olise, Dembele, Barcola, Mbappé

🇭🇷 Croatia XI: Livakovic, Gvardiol, Sutalo, Caleta-Car, Stanisic, Kovacic, Modric, Kramaric, Sucic, Perisic, Budimir

Hırvatlar ilk maçı sürpriz bir şekilde 2-0 kazanmıştı.

Fransa bu defa kadro kalitesine yakışır bir oyunla üstünlük sağlar.

🇩🇪 GERMANY XI: Baumann, Rüdiger, Tah, Schlotterbeck, Mittelstadt, Goretzka, Stiller, Kimmich, Musiala, Sane, Kleindienst.

🇮🇹 ITALY XI: Donnarumma, Bastoni, Buongiorno, Gatti, Udogie, Tonali, Ricci, Barella, Di Lorenzo, Maldini, Kean.

Almanlar yine bildiğimiz gibi. İtalya'nın şansı yok.

Geri
Üst Alt