- 27 Ocak 2010
- 139.436
- 105.783
- 5.648
mbappe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 büyük - ingiltere, ispanya, fransa ve portekiz kadro kalitesi olarak son yillarda almanya'nin cok üstünde, hem ilk 11 hem yedekler acisindan öyle. fransa'nin su sahadaki 11'le maci coktan koparmasi lazimdi2006'dan bu yana Alman milli takımını düzenli takip ederim, sanıyorum en kötü, en kabiliyet yoksunu kadroları mevcut kadroları. Sıradan heriflerle dolu.
Bundesliga rezalet bir lig, bunların alt yapısı hep düz adam çıkarıyor2006'dan bu yana Alman milli takımını düzenli takip ederim, sanıyorum en kötü, en kabiliyet yoksunu kadroları mevcut kadroları. Sıradan heriflerle dolu.
2002 sonrası değişmeye başlamıştı düz adam çıkarma işi. Götze'nin çıkış yaptığı dönemki hali iyi bir örnek misal öyle topçu yoktur Alman tarihinde. Bir süre teknik kapasitesi yüksek oyuncular çıkardılar. Lahm, Schweinsteiger, Kroos falan baya teknik kapasitesi yüksek oyunculardı. 2013'te iki Alman takımlı final ertesi Dünya Kupası derken nedendir bilinmez bu iyi oyuncu yetiştirme furyası durdu. Bayern'in tekel olması sanırım biraz bunun sebebi zira 2006 ertesi Stuttgart, Wolfsburg, Dortmund şampiyonlukları var Bundesliga'da.Bundesliga rezalet bir lig, bunların alt yapısı hep düz adam çıkarıyor
Sal beni pomptayım
Birbirinizin Forum hesabını mı hacklediniz ulan ne yaptınız