UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | Herkesten Destek Bekliyoruz

GSCimbom ailesi olarak farkımızı yine ortaya koyacağımızdan eminim.

Hem muhabbetimizi yapalım burda, hem transfer konuşalım bir yandan da mail organizasyonlarına ağırlık verelim. Namık hocanın da belirttiği gibi başkan açık açık bırakırım dedi Galatasarayı... 2 gün buraya yoğunlaşalım.

tarafımdan işlem tamam

:)

Vallahi deli gibi gönderdim. En az 40 tane. Hadi bakalım herkese bol şans

Başkan'ın elini açık etmesi iyi olmadı bence. Şimdi bu adamların amacı Ünal Aysal gibi bir Başkan'ı Türk Futbol'undan uzaklaştırmak olacak.

Bunun dışında verdiği her cevap kapak üstüne kapak oldu. Gurur duyuyor insan böyle bir Başkan'a sahip olduğu için.

çalışsın eller !

Yer: Babil Krallığı

Tarihler: M.Ö. bir zaman dilimi, Zalim hükümdar Nemrut'un yaşadığı devirler..

Ve karar verilmiştir.. Hz.İbrahim günlerce önceden hazırlanan o dev odun yığının alevlenmesiyle birlikte ateşin ortasına mancınıkla fırlatılacak ve hayatına son verilecektir...Bu haber o civardaki varlıklara hemencecik yayılır..Ve bir karınca görünür Babil'in tozlu topraklı yollarında..Evet bir karıncadır bu yanlış duymadınız..Mini minnacık, küçücük antenleri olan altı bacaklı bir karınca...Ağzında da bir damlacık su ile ateşe doğru ilerlemektedir..

Bu olayı gören biri hemen karıncanın yanına yaklaşır ve ona şu soruyu sorar:

Ey karınca! Ne yapıyorsun, nereye gidiyorsun? O ağzındaki su damlacığını ne yapacaksın?

Karıncanın cevabı gayet nettir:

"Hz.İbrahim'in atılacağı ateşe doğru gidiyorum..Bu ağzımdaki su damlacığını O'nun atıldığı ateşi söndürmek için kullanacağım."

Bu sözleri duyan kişi hayretler içinde kalarak sorusunu yineler ve şöyle der bu kez:

"Evet ey karınca seni anlıyorum ama çok garibime gitti kusura bakma..Şu bir damlacık su ile mi Hz.İbrahim'in ateşini söndüreceksin?"

Karınca bu soruyu tereddütsüz şöyle cevaplar:

"Evet Hz.İbrahim'in ateşinin bu bir damla suyla sönmeyeceğini ben de biliyorum..Ama ateşi söndüremesem de Hz.İbrahim'in safında olduğumu belli edeceğim..

Safım belli olsun diye böyle yapıyorum..."

Arkadaşlar belki hiç bi işe yaramayacak bu çabalar, belki zalimler borularını öttürmeye devam edecek ama biz Galatasaray Ailesi olarak en azından safımızı belli edelim, bizim yerimiz asla zalim'in, hilekar'ın, şikecilerin yanı olamaz.

Tamamdır

Göndermeye devam renktaşlar.Üye olduğumuz tüm forumlardaki renktaşlarımızıda destek vermeye çağırmalıyız,bilgilendirmeliyiz.

Başkan'ın elini açık etmesi iyi olmadı bence. Şimdi bu adamların amacı Ünal Aysal gibi bir Başkan'ı Türk Futbol'undan uzaklaştırmak olacak.

Bunun dışında verdiği her cevap kapak üstüne kapak oldu. Gurur duyuyor insan böyle bir Başkan'a sahip olduğu için.

Vallaha o açıklamayı duyunca bi yandan gurur duydum bi yandan da ağzım açık kaldı açıkçası.. Bi yanda cezaevinde her türlü pisliğe bulaşmasına rağmen hırsla koltuğa yapışan bi zavallı, bi yandan da Avrupa'ya gitmezsem, hedeflerime ulaşamazsam tereddütsüz makamı bırakırım diyerek herkesi şaşkınlık içinde bırakan bir insan... Gerçekten türk futbolunda Aysal gibileri görmek çok çok nadir bir durum...

2'ser tane yolladım.

4 ayrı mail adresimden yolladım buraya uye olmayan arkadaşlarımada söyledim onlarda yollayacak herkes arkadaşlarınada söyleyerek dahada coğalabiliriz duyarlılıgımızı gösterelim yönetimimizin duruşunun yanında olalım renktaşlar.

2 tane yolladim temiz

Göndermeye devam renktaşlar.Üye olduğumuz tüm forumlardaki renktaşlarımızıda destek vermeye çağırmalıyız,bilgilendirmeliyiz.

Aynen forumlar çok önemli, forumların galatasaray bölümlerine acilen konu açmak lazım.

+3

Aslında sosyal medyaya yoğunlaşmak lazım. Özellikle twitter.

İsimler ve takımlar önemli değil.

Şikenin ve şikecinin karşısında olalım.

Beyler şu metinleri ya Fransızca yazın ya da önce İngilizce yazıp sonra Türkçe'ye çevirin ya da illa önceki yönteme devam edecekseniz bundan sonraki metni kamusal alanda paylaşmadan önce çeviriyi kontrol etmek üzere bana yollayın. Dalga konusu oluyoruz.

Gönderildi.

aynı adres üzerinden defalarca göndermek bişey ifade ediyor mu ?

aynı adres üzerinden defalarca göndermek bişey ifade ediyor mu ?

Aynı adresten gönderme kardeşim, bi anlam ifade etmez. Eğer vaktin varsa, mümkün olabildiği kadar değişik mail adresleri alıp onlardan ayrı ayrı yolla... Biz öyle yapıyoruz.

Geri
Üst Alt