UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Dediğin doğru..Şöyle bir şey var..Bizim hedefimiz avrupa olduğu için Uefa'dan gelebilecek yaptırımı düşünüyoruz ancak çok yanlış birşey çünkü uefa bir karar verecekse bu ocak ayı içinde olmaz malum transfer ocak sonu bitiyor..TFF'nin kararını play-off öncesi kesinlikle vermeyecek. Bu durumda Uefa'da tff kararını vermeden bir yaptırımda bulunmaz..TFF uefa ile puan silme konusunda anlaştı.FB de bu durumdan haberdar ve sow'u alıp daha fazla puan toplayarak puan silme halinde en az zararla kurtulma amacında.. biraz karışık oldu ama neyse :)

Hocam bu sölediklerini doğru olarak kabul edebilirdik.Ancak daha önce gerek lobi gerek ekonomi olarak bizden büyük olan italya liginde avrupanın dev klüpleri küme düşürüldüyse,isviçre klüplerine men cezası durumu var ise ve son olarak yunanistan liginde 2 takım amatör kümeye kadar düşürüldüyse fenerbahçe hiçbir şekilde kurtulamaz bu işten.Biz peşlerini bıraksak bu işten daha önce cezalandırılan klüpler bırakmaz.

#GalatasarayliOlmakAdamOlmaktir demişsinde.. Aklıma geldi.. :asd:

AjXVBGbCEAAMvaw.jpg

Nefes almadan kahkaha atıyorum şu an.. hahahahaaa :D:D

Fransada Marsilyada var bazi arkadaslar hatirlamiyor ama UEFA marsilyayi 5 sene kupalardan men etmisti.Fransada Marsilya bir veya iki alt lige düsürüldü.

Bence bu saatten sonra baskı TFF ye değil, UEFA ya yapılmalı. Olasılıklar halinde nasıl bir yaptırım uygulayacağını açıklatmalıyız UEFA' ya.

Uefa eninde sonunda öle bi ceza koyucakki fenere herkesin dudakları uçuklucak.Bütün avrupa ibret alıcak.Adamlar şuan safa yatıolar.İyice tff nin kontrolü kaybetmesini bekliyolar.

Sike süreci bitsede yillar gecsede bu kara leke üzerlerinden hic cikmayacak,bu cok önemli neden?

Cünkü her ortamda Rakip taraftar ezicek,ufak cocuklar her zaman güclüyü tutar,ben gelicek yillarda özelikle 7-8 yil sonra zaten taraftar üstünlügümüzü ezici bir sekilde articagina inaniyorum,belkide bu olaydan sonra bizim icin en büyük olay bu oldu,zamanla göreceksiniz gitticek büyüyen bir dev haline gelecegiz,Sikesporu kim tutmak ister hangi cocugu cukulatayla kandiricaksiniz :)

Sike süreci bitsede yillar gecsede bu kara leke üzerlerinden hic cikmayacak,bu cok önemli neden?

Cünkü her ortamda Rakip taraftar ezicek,ufak cocuklar her zaman güclüyü tutar,ben gelicek yillarda özelikle 7-8 yil sonra zaten taraftar üstünlügümüzü ezici bir sekilde articagina inaniyorum,belkide bu olaydan sonra bizim icin en büyük olay bu oldu,zamanla göreceksiniz gitticek büyüyen bir dev haline gelecegiz,Sikesporu kim tutmak ister hangi cocugu cukulatayla kandiricaksiniz :)

Aynen öyle, maddi zararların ilacı her daim zamandır. Ama manevi zararların, prestij kayıplarının telafisi yoktur. Fenerin adı bi kere lekelendi ve kirlendi. Avrupa şike rekorunu kıran bi kulüp diye anılacak her zaman... Biz de her daim Avrupa Fatihi olarak.. :)

Fener olucakların farkına varamadı.Uyanamadı bir türlü.Fenerin durumu Masturbasyon yapan kızın zarını bozmasına benzıo:D Teşbihte hata olmaz renktaşlar :)

_FelipeMelo_ Felipe Melo

Transferimle ilgili basinda cikan haberleri yalanlama geregi duyuyorum cunku galatasarayda kalip onemli basarilara imza atmak istiyorum.

beyler

"ulan juventus düştü fb kim"

in ingilizcesi nasıl?:asd::lol:

Aynen öyle, maddi zararların ilacı her daim zamandır. Ama manevi zararların, prestij kayıplarının telafisi yoktur. Fenerin adı bi kere lekelendi ve kirlendi. Avrupa şike rekorunu kıran bi kulüp diye anılacak her zaman... Biz de her daim Avrupa Fatihi olarak.. :)

Bizde böyle medya varken o dediklerin zor biraz...

#GalatasarayliOlmakAdamOlmaktir

bunu yanı siıra maille ilgili tt yapmalıyıııııııızzzzzzzzzzzzzz

aloooo GSC uyumaAAAAAAAAAAA

Keşke senin dediğin olsa adamlar resmi teklif yaptılar..Lille resmi sitesinden açıkladı..Öyle şakacıktan ilgileniyorlar diye düşünmek pek akıllıca gelmiyor bana.

Bence almalarında bir sakınca yok.Çünku ellerindeki kadro ile tekrar süper lige çıkmaları çok zor.Üstelik bu saatten sonra kolay kolay şikede yapamayacaklarına göre...

Benim tek bir korkum var o da Uefa'nın FB nin davasını CAS'tan geri cekmesi halinde eksi puan vermeye okey demesi.Ama Cornu'nun ifadesi yerine İddanamenin koyulması bu tezi biraz cürütüyor.Cünkü Uefa böyle yaparak işi saglama almış durumda. Uefa İşi garantiye götürmek ister mi onu bilemem tabi...

Ayrıca İsvicre kulüplerine ceza gelirse+gelmese dahi İsvicre kulüpleri,İtalya kulüpleri,Yunanistan kulüpleri,Fransa kulüpleri(adı şikeye karışan takımlar)cok büyük ihtimal FB Avrupadan men edilmedigi icin Uefa'yı CAS'a şikayet eder.Olası bir İsvicre kulüplerine Avrupadan men cezası halinde de İsvicre kulüpleri neden Türk takımlarına ceza yok diye bas bas bagırır ve CAS'a Uefa hakkında dava acar.

Cok karışık oldu:D

''Eğer ki futbolumuzun geleceği kurtarma adına 2010-2011 sezonunda, evrensel hukuk kurallarının dışına çıkılarak mağduriyetler giderilecekse kesinlikle bu mağdurların içinde ligden düşen takımların da yer alması gerekmektedir. Bu iddiaların ispat edilmesi durumunda buradan peşinen zarar görmüş ve küme düşmüş Konyaspor, Bucaspor ve Kasımpaşa kulüplerinin hakkı hukuku olarak olaya yorum ve bakış açısına rastlanamamıştır. 58. madde değişir, kulüp yöneticileri şikeden ceza alır, şike yapanlar ligde oynamaya devam eder, ligden düşenlerin esamesi bile okunmaz ise Konyaspor Kulübü olarak UEFA, FIFA, CAS ve adli yargı tazminat talebi dahil olmak üzere, her platformda hakkımızı sonuna kadar savunacağız.'

Tüm kulüpler şunu yapabilse mali kararı bu gece açıklamak zorunda kalır :D

Geri
Üst Alt