UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | Herkesten Destek Bekliyoruz

Gönderdim , burdaki metni arkadaşlara da gönderiyorum umarım onlarda gönderir..

gönderdim. ama bazı mail adresleri hata verdi

Gönderildi...

4 mail adresim var hepsindende kodum çocuğu zarfın içine gönderdim ;)

gönderdim. ama bazı mail adresleri hata verdi

Adreslerin hepsi dün doğrulandı. Ulaşamayanlar silindi. Bana pm ile hangi adresler hata verdi onu bildirirsen tekrar kontrol ederim.

Genel adreslerde bir sıkıntı yok reis bazı alıcıların zannedersem mail kutuları dolu :) yüklendikmi ne :asd:

Adreslerin hepsi dün doğrulandı. Ulaşamayanlar silindi. Bana pm ile hangi adresler hata verdi onu bildirirsen tekrar kontrol ederim.

FB taraftarı yeniden mail kampanyası başladığımız için, yine isyanlarda.

Onlar istiyorlar ki biz koyun gibi bekleyelim, tüm bu girişimlerine karşı sessiz duralım. En sonunda oldu bittiye gelsin.

Ya gecen sefer uefaya mail kampanyasi icin bir websites ne isim girip bir formu imzalamistik. Yine o tur bir sey yapilsa, hem orada imzalayanlarin sayisini da gosteriyordu. Bilen/hatirlayan renkdas varsa sitenin adresini verebilir mi?

Mail gönderecek arkadaşların adres listesini 3 veya 4 parçaya bölerek göndermelerini tavsiye ediyorum böylece gönderdikleri maillerin Junk mail olarak algılanıp Reject olmasının önüne geçebilirler.

yaw aslında en yetkılı 1-2 isme fax çeksek daha etkili olmaz mı ?

Gönderdım..

Valla gönderdim. Kendimce Türkiye'deki futbolun geleceği, suçluların cezalandırılması, suçların üstünün örtülmesi hakkında uzun uzun üşenmeden yazıp gönderdim. Okuyup ta artık bişeyler yapmazlarsa eşşek diyeceğim. :)

Lütfen gruplara bölüm gönderi ki mailiniz junk olarak algılanmasın.

Özellikle uefa 'ya ayrı gönderim çok önemli.

ultrAslan yeni bir mail kampanyasi baslatmis galiba?

Devam !

yaw aslında en yetkılı 1-2 isme fax çeksek daha etkili olmaz mı ?

ben bugün aynı metni fax ile gönderdim ayrıca aynı metni UEFA (Michel PLATINI) olarak posta ile gönderdim.abarttım sanırım :D:D

2 güne ulaşırmış Nyon'a.

ben bugün aynı metni fax ile gönderdim ayrıca aynı metni UEFA (Michel PLATINI) olarak posta ile gönderdim.abarttım sanırım :D:D

2 güne ulaşırmış Nyon'a.

faks numarasi hangisi, bende faksla dalacagim :)

UEFA'ya 58.Madde Şikayet Başlığı (Mail Yağdırıyoruz)

Dear Madam/Sir,

As we stated in previous letter of complaint Turkey Football Federation (TFF) wants to rescue the clubs involved in crime.

The Board of Directors of TFF has decided to hold an extraordinary general assembly on 26 January 2012 as of 28.12.2011. The general assembly will be discussed of the law change in Article 58.

If TFF amend Football Disciplinary Regulations Article 58, The clubs will not severely punish on charges of match-fixing. TFF President Mehmet Ali Aydınlar, clearly stated that making the amendment.

− Mehmet Ali Aydınlar: I would like to remove the cluster-reduction penalty. I think, should be only points penalty.. 28.12.2011

The information described here is not secret. All in here, reflected in the press and verified information by authorized persons and institutions.

The Chairman of the Board of Ethics of TFF, confirmed, and 38-page summary of the ethics board report admits that the text:

1. Bu rapor çok can yakar - Fotomaç

2. Bu rapor çok can yakar - Fotomaç - Galeri - Futbol

WE AS TURKISH FUTBOLL FANS REQUEST FROM UEFA OFFICIALS, YOU IMPOSE SANCTIONS TO TFF FOR JUSTICE IN FOOTBALL.

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/12052.php

https://www.bursaspor.org.tr/haberler/index/haber/1383/kategori/1

https://www.orduspor.org.tr/haberdetay.php?id=1385

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın Yetkili,

Daha önceki şikayet mesajlarımızda da belirttiğimiz gibi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) şike yapan kulüpleri kurtarmak için çabalamaktadır.

TFF Yönetim Kurulu 28.12.2011 tarihi itibariyle, 26 Ocak 2012 Perşembe günü olağanüstü genel kurul yapılmasına karar verdi. Genele kurulda TFF Futbol Disiplin Talimatı’nın 58. maddesinin değişmesi tartışılacaktır.

TFF Futbol Disiplin Talimatı’nın 58. Maddesini değiştirdiği takdirde kulüpler şike yapmaktan ötürü ağır cezalarla karşılaşmayacaklar. TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar bu değişikliğin yapılmasını açıkca beyan etmiştir.

− Mehmet Ali Aydınlar: Küme düşürülmenin kalkmasını ben de istiyorum, bence puan silme olsun. 28.12.2011

Burada anlatılanlar gizli saklı bilgiler değildir, tamamen basına yansımış ve yetkili kişi ve kurumlarca doğrulanmış bilgilerdir.

TFF Etik Kurulu Başkanının Doğruladığı ve Etik kurulu raporunun 38 sayfalık özeti olduğunu itiraf ettiği metin:

3. Bu rapor çok can yakar - Fotomaç

4. Bu rapor çok can yakar - Fotomaç - Galeri - Futbol

BİZ FUTBOL SEVERLERİN UEFA YETKİLİLERİNDEN RİCASI; TFF’YE FUTBOLDAKİ ADALETİ SAĞLAMASI İÇİN YAPTIRIM UYGULAMASIDIR.

Gönderilecek Adresler;

---------------------

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Not: Adresleri kopyalayıp gönderilecek yere yapıştırırsanız daha kolay olur.

Geri
Üst Alt