UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA'ya 58.Madde Şikayet Başlığı (Mail Yağdırıyoruz)

Mesajı kopyaladım bizim sitede başlatalım

Ne kadar çok tepki o kadar çok fener kümeye :)

Beyler daha düzgün ve açıklayıcı bir mail yazmamız gerekiyor.Bu mail pek iyi yazılmamış.Resmi yazışma kuralları dışında değerlendirmeye bile alınmayabilir.Daha içerikli ve düzgün bir mail hazırlamamız lazım..

Aslında Ali Şen'in yaptığı açıklama da eklenerek Şenes Erzik'in de bu işlerin içinde olduğunu belirtmemiz iyi olurdu!

içimden bir ses feneri çok büyük bir felaketin beklediğini söylüyor. çok ama çok fena bir yaptırım gelecek bunlara. bunlar hala transfer derdindeler:D

içimden bir ses feneri çok büyük bir felaketin beklediğini söylüyor. çok ama çok fena bir yaptırım gelecek bunlara. bunlar hala transfer derdindeler:D

Onlarda düştükleri durumun farkında, amaç transferden ziyade kuyruğu dik tutmak.

Mail gönderilmiştir.

suçluya ne ceza istersin diye sorulduğu nerede görülmüş. suçlu cezasına karar veriyor..tebrikler mehmet ali aydınlar...dünyaya rezil ettiniz bizi...fifa ve uefadan alınacak cezanın vebali senin üstünde aklın sıra genel kurula atacaksın suçu...paylaşınca azalır zannediyorsan bekle tazminat davalarınız da paylaşırsınız aranızda

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | Herkesten Destek Bekliyoruz

3 tane maıl adresım var 3unden de gonderdım gereklı yerlere hayırlı ugurlu olsun

Renkdaşlar konuya ilgiyi artıralım. Bu girişimin önemli olacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar bu ali şen'in konuşmaları çok önemli.. Bence onu da göndermek lazım. Birisi çevirirse parmaklar klavye başında hazır, hemen postalarız.. Bu arada forumlarda, sözlüklerde her yerde gördüğüm bu mail kampanyasını.. Sanırım daha büyük çaplı bi gösteri olacak bu sefer..:)

Bugün herkes tatildedir. Attım 2 tane daha..

Asıl yağmuru pazartesi başlatalım..

Gene de atmaya devam edelim

fenerbahçe türkiye kupasını alınca mail atmayı kesicem beyler hiç kızmayın :D

tam gaz devam arkadaslar, avrupadan destekciyiz :)

yolladım bile . bu kirli oyunlarını sürdüremeyecekler.. kaçarları yok küme düşecekler!

Bu Metin arada kaynamasin !!! bunuda yollayin gitsin ayni adreslere Baslik olarak " Denken Sie diese Leute werden Neutral Entscheiden?". yazarsiniz

Mail adresleri:

[email protected]; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected]

hepsine gönderdim fakat bende bir metin yazdim bunuda gönderirseniz sevinirim ALMANCA/Türkce

ALMANCA

Große Frage an die UEFA!!!

Denken Sie, diese Leute werden neutral Entscheiden?

Wie Sie wissen ist der Türkische Fußballverbands Präsident- Mehmet Ali Aydinlar.

Er wurde gewählt weil er auch ein großer Fenerbahce Fan und Mitglied ist. Bei der Anklage kann man auch sehr gut sehen , daß es auch ein Spielchen von Fenerbahce ist seine eigene Leute im Verband als Präsident zuhaben. Denn es wird dann alles leichter für die.

Mehmet Ali Aydinlar hatte noch das Glück das es eine Frühzeitige Klage gab, bevor er auch in diesem Drecks Karussell mitspringt.

Doch leider trotz werden diese Leute Entscheiden ob Fenerbahce , Besiktas , Trabzonspor , Giresunspor , Sivasspor , Manisaspor und Istanbul Belediyespor in diesem Liga bleiben werden oder nicht!!!

Türkische Vereins Gesellschaft

Der Vorsitzende von Türkischen Vereins Gesellschaft ist Yildirim Demirören!!!

Wie Sie wissen ist er auch der Vereins Präsident von Besiktas Istanbul!!!

Yildirim Demirören hat Unterschriften gesammelt.

...............Grund:

...........1. Seine Leute Serdar Adali ( Vereins Ausschussvorsitzende von Besiktas ) und Tayfur Havutcu ( Träner von ..............Besiktas letzen Saison)

...........2. Sein Verein Beşiktaş zu retten.

Für die anderen Vereins Präsidenten gilt es genau so, weil sie auch in der klage sind haben sie mit Unterschrieben.

Türkische Medien

Die Medien sagen auch das Fenerbahce nicht absteigen soll , es heißt bei ihnen „ Wenn Fenerbahce absteigt, verliert die Türkische Liga seine Begeisterung“. „Die Zeitungen , Sport Nachrichten usw. wird Wert verlieren“. Deswegen bemühen die Medien in der Türkei auch das Die Vereine mit einer Geldstrafe oder mit einer – Punkten in der Liga anfangen.

Türkische Parteien

Zum ersten Mal ist es vorgekommen, dass die Parteinen nicht gegeneinander sondern miteinander gestimmt haben!!!

........ Grund:

Der türkische Regierungschef Recep Tayyip Erdogan ist ein großer Fenerbahce Fan

Kein Politisches Partei würde stimmen verlieren wollen, Fenerbahce und Besiktas zusammen haben 40 Million Fans!!! Also haben sie nicht für die Gerechtigkeit sonder für die Stimmen entschieden.

Zum Schluss möchte ich noch Fotos von Mehmet Ali Aydinlar zeigen wo er mit Fenerbahce Trikot Fotografiert wurde und als Fenerbahce Fan hat er 100'te Fanatische Aussagen (im Internet findbar).

natasaosmokrovic.jpg

8o76lqtr.jpg

HABERT%C3%9CRK+SPOR_20110311_6.jpg

mehmet-ali-ayd%C4%B1nlar_155802.jpg

ff19012011_haber_2007_3789.jpg

2011042313187.jpg

fbyuzme6.jpg

kommen wir zu mir

Ich als Ex Sportliebhaber möchte noch kurz über „die Wertverlust“ eigene Meinung schreiben. Mir ist egal ob Medien oder Die Türkisches Liga seinen Wert verliert. Ich möchte ein Spiel anschauen wo ich nicht weiß wie es am Ende stehen wird. Zurzeit habe ich mein Begeisterung zu Fußball verloren. Weil ständig gesagt wird „ Die Leute die Spiele Manipuliert haben kommen FREI und die vereine bleiben in der Liga“. Wie bitteschön soll ich noch Spaß an der ganzen Sache haben, wenn die Betrüger frei rumlaufen und die Vereine mit mindest Strafe bestraft werden? Mich Interesiert der Fußball nicht mehr, mein kampf ist nur deswegen, weil ich meine Begeisterung zur Fußball wieder haben will.

Danke dass Sie gelesen haben, unser vertrauen ist zurzeit nur die UEFA!!!

Mit Freundlichem Gruß

Ehemaliger Fußball Liebhaber

.................................................. .................................................. ..........

TÜRKCESI

UEFA'YA büyük Soru

Sanıyormusun ki bu kişiler tarafsız karar verecek?

Bildiğiniz gibi Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar.

O Makama seçilmesin’in nedenide büyük bir Fenerbahce Fanatiği ve kongre Üyesi olduğu içindir.

bu kişileri böyle Makamlara çıkartmanın bir Fenerbahce oyunu olduğunuda iddianamede görüyoruz. Cünkü böylelikle kirli işleri dahada kolay bir hale geliyor!!!

Mehmet Ali Aydın’larında bu işe bulaşmadan ,şike yapanların yakalanması onun yararına oldu aslında.

Ne yazıkki Yinede böyle kişiler Fenerbahce , Besiktas , Trabzonspor , Giresunspor , Sivasspor , Manisaspor ve Istanbul Belediyespor’un lig’te kalıp kalmayacağını karar verecek.

Kulüpler Birliği

Kulüpler Birliğinin Başkanı Yıldırım Demirören’dir ve aynı zamanda bu kişi Beşiktaşında Başkanı’dır.

Yıldırım Demirören Yasa değişikliği için Diğer Kulüp Başkanlarından imza Toplamıştır.

Sebebi ise şudurki:

1. Ceza Evinde yatan Beşiktaş Komite başkanı Serdar Adalı ve bir Sezon önceki Teknik Direktörleri Tayfur Havutcu bulunuyor!!!

2. Kendi kulübünü kurtarmaktır!!!

Diğer İmza’ya katılan kulüp başkanların çoğuda bu işin içinde oldukları için imza kampanyasına destek olmuşlardır.

Türk Medyası

Türk Medyası Fenerbahce’nin Ligten düşmesini hiç istemiyor, diyorlarki ‚’ fenerbahce düşerse Medya zarara uğrar , Türkiye ligi heyecan kaybeder , Televizyon kanalları ve Gazeteler maddi zarar görür. Onun için Türk Medyası Fenerbahcenin düşmemesi için ellerinden geleni yapıyor. Para cezasına veya eksi puan verilmesini makul görüyorlar.

Türk Siyaseti

Türkiyede İlk defa gördük’ki karşı karşıya olan Partiler birden yan yana oluverdiler.

Sebep: 1. Türkiye başbakanı fanatik bir Fenerbahcelidir

..........2. Hiç bir Parti oy kaybı yaşamak istemez, Fenerbahce ve

..............Beşiktaşın toplam 40 milyon

..............Taraftarı vardır!!! bu sebepten dolayı Adil bir karara değil

..............Sandıktan çıkacak oy'a göre karar vermişlerdir.

Son olarak size Mehmet Ali Aydınlar’dan formalı çekilmiş bir kaç Fotograf eklicemğim. Aynı zamanda bu kişinin fanatikçe yapmış olduğu konuşmalar internet ortamında bulunmakta'dır.

Resimler……….

Gelelim bana

Ben bir eski Spor sever olarak kısa birşey söylemek istiyorum. Benim için Türk Medyası veya Türkiye Ligi değer kaybetmiş, hiç önemli değil. Ben macın skoru önceden belli olan maclar izlemek istemiyorum. Şuan Tüm Futbol heyecanımı kaybetmiş durumdayım, cünkü sürekli şike yolsuzluk dolandırıcılık yapanlar serbest kalacak ilgili kulüplerin ise lig’ten düşürülmeyeceği söyleniyor. Bu durumda artık Futbola nasıl heyecan duyabilirimki ?

Benim için artık futbol bitmiştir , benim şuanki tek savaştığım nokta eski heyecanımı geri kazanmak'tır

Bu metini okuduğunuz için size teşekkür ederim. Tek güvencemiz şuan sizsiniz UEFA

Saygılarımla

ESKİ FUTBOL SEVER

.................................................. ..................................................

Geri
Üst Alt