- 2 Temmuz 2011
- 132.500
- 55.486
- 5.338
Solbek normalde ama stoper oynuyorŞu Berkan Aksoy’u bugün yollasınlar. Çocukta ne top kontrolü var, ne hız, ne pas kabiliyeti, ne de beyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solbek normalde ama stoper oynuyorŞu Berkan Aksoy’u bugün yollasınlar. Çocukta ne top kontrolü var, ne hız, ne pas kabiliyeti, ne de beyin
Sadece iki topçu mu, alayı vasatBerkan ve ali varken her maç 5lik bile olabiliriz
Farketmez ki isterse forvet olsun. Şu yaptığını ben bırak amatör kümede, okul takımında yapsam hoca beni kovar, bir daha takıma almazdıSolbek normalde ama stoper oynuyor
Her şey futbolculukla alakalı değil. Morinho, Klopp gibi örnekler var. Bana sorarsan Hakan Balta'dan da kötü futbol kariyeri olan ama teknik adamlığı iyi olan bir isim tercih ederim.Hakan Balta'nın futbolculuğu neydi ki altyapıyı yönetiyor şu an.
En beğenmediğim çocuk oFarketmez ki isterse forvet olsun. Şu yaptığını ben bırak amatör kümede, okul takımında yapsam hoca beni kovar, bir daha takıma almazdı