UEFA'dan %30 Seyirci Kararı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
UEFA organizasyonlarında %30 seyirci kararı

UEFA, yerel yönetimlerle görüşülerek UEFA organizasyonlarında stadyum kapasitesinin %30'unu aşmamak kaydıyla maçlara seyirci alınacağını duyurdu.

1601572227525.png

Bunu daha önce aldılar zaten, uygulanacağını açıklamışlar bir nevi.

Süper Lig'de ikinci yarıya kadar maçların seyircisiz oynanacağını ve gelir alamayacağımızı düşünürsek bugün mutlaka kazanıp turu geçmemiz lazım. Akmasa da damlasın artık.

hes kodu zorunluluğu var mıymış

Federasyon loca ile kombine paralarini ayarlasin

bilet alan herkese test yapılmalı
gereği derhal yapılsın

Bu sene seyirciyi rüyamızda görürüz ancak.

Resmî rakamla gerçek rakamın tutmadığını dolaylı yolla bakan bile kabullendi. Ortam bu haldeyken ben ihtimal vermiyorum açıkçası.
Sen vitaminken duymuştum ben vaka/hasta sayısının farklı şeyi ifade ettiğini. Bu da aynı şekilde duyum, uza şimdi.

Sen vitaminken duymuştum ben vaka/hasta sayısının farklı şeyi ifade ettiğini. Bu da aynı şekilde duyum, uza şimdi.

Bu nasıl bir hitap şekli; bu saldırganlık nedir böyle! Aklı başında herkes zaten bunu ta en başından biliyordu. Bağımsız hekimler bunu her zaman söylüyordu. Bakanın bunu kabullendiğini hatırlattım. Yani vakalar böyleyken seyirciyi stada almazlar.

Bu nasıl bir hitap şekli; bu saldırganlık nedir böyle! Aklı başında herkes zaten bunu ta en başından biliyordu. Bağımsız hekimler bunu her zaman söylüyordu. Bakanın bunu kabullendiğini hatırlattım. Yani vakalar böyleyken seyirciyi stada almazlar.
Serkana sapladık ya şimdi bugün kazanamıcaz yarın da sana saplıcam.

Dünyanın en aptalca işi bütün tatil beldelerini, devlet dairelerini, hastaneleri, mitingleri doldurup maçları boş tribüne oynatmaktır.

Geri
Üst Alt