UEFA'dan Cüneyt Çakır'a Kritik Maç!

Bir derbi acisindan gayet iyiydi , bir hatasi varsa sabrinin net elle oynamasini gormedi , serdar a kirmizi vermedi (belki topu cok actigi icindir) , kafa topunda itilen josef e de penalti calsa itiraz edilemezdi ,havadaki adama dokunamazsin az ya da cok ,yerle temasi olmadigi icin etkilenir itmeden

komik komik yorumlarla burayi okuyan rakiplere kendinizi guldurmeyin . tac kenarinda sinan a yapilan sariyi vermedi , sabrinin elle oynamasindan 1 dk kadar once josef in elle oynamasini vermedi ,bunlar da aleyhimizdeki hatalari

macin skoruna etki edecek hic bir hatasi olmadigi gibi tansiyonu da elinde tuttu

pardon ,unutmadan , 1 ciddi hatasi var , uefa ona bir ust mac vermediyse bundandir , serdar in basina aldigi darbede oyunu tam durduracakken bizim kontra atagimiz vardi ,ikilem yasadi devam ettirdi , oysa ki sartlar ne olursa olsun oyunu durdurmak zorundaydi
$
minimum 8,5 ve uzeri not aldigina da eminim .. siz konusun durun .

herif bildigin kus abi. Neden banlanmiyor? Insan bukadar sacma sapan yorumlar yapmaz artik

tr de başka avrupada başka
trde eyyamcının kralı dansözün en iyi kıvıranı

pozisyon pozisyon tartisin koyun buraya 2 tarafin lehinde aleyhindeki hatalari .. cikarin bizi nasil dogramis biz de inanalim

rakip ceza sahasında koca 90 dakika 2 kere topla buluşmuşuz tamı tamına 2 kere. hala gelmişsiniz burda hakem şöyleydi de böyleydi de. gayet normal maç yönetti. 2 taraf lehine de aleyhine de bir kaç hatası oldu onlar da normal. çoğu kişi de jong'a takılmış da sol ayakla topu alıp sağ ayakla rakibi süpürmek makas atmak, topa kontrolsüz girmek fauldur. onun da 1-2 tane pozisyonu faul değildi faul verdi ama bunlar maçın skoruna etki edecek hata değil. dediğim gibi koskoca Galatasaray 2 kere ceza sahasında topla buluşmuş. bu bizim adımıza rezilliktir. hakeme falan suç bulmaya gerek yok

kesinlikle hakemi yada feneri eleştirecek durumda değiliz anadolu takımları bile feneri kadıköyde daha çok zorluyor ! 2000 yılındaki uefa kupasını aldığımızdan beri sıkıştık mı hemen süper kupa ve uefa kupasının önünde poz verip fenere güya laf sokuyoruz ! artık bayatladı bunlar adam gibi yapılanmamız lazım selçuk şino sabri hatta muslera poldi diklenen artistlik yapan kim varsa gözünün yaşına bakılmamalı derbi kazanamıyoruz iyice alay konusu olduk maskara olduk ben bunu kendime yediremiyorum gerçekleri tarih yazar diyoruz ama bu gidişle 5 sene sonra tarih bizi bir zamanlar büyük bir takımdı diye yazar !!

Sinan Bilgin'i alalım dışarıya, bu ayrıcalıktan onu nasıl mahrum bıraktık bu zamana kadar

Bana anektotla gel ,boyle hamasi laflar beni etkilemez .. Burada firatin , mete nin ,bulentin fb ve bjk maclarinda yaptigi rezillikleri hepinizden cok yazdim . bir sey oldugunda yaziyoruz

dun lehte aleyhte yazin konusalim , boyle saldiri laflariyla bir yere varamazsin

Geri
Üst Alt