UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

EZIKLERE BAK SEN :)

iyice alismislar, yok biz ceza almayiz milli takim ve avrupaya gidecekler alacakmis

Hay Allahim akil ver sen su beyinsizlere

ok.gif
soulfly_br - 30.05.2014 17:58

bos.gif

uefa bize ceza veremez verirse milli takıma ve avrupaya gidecek diğer kulüplere ceza verebilir diye düşünüyorum

beyler biz yanlis okumusuz daha basvuruyu degerlendireceklermismismismis bla bla bla

yürü git kendi cöplügünde öt

semsiye geliyorrrrrrrrrrr

SPORX.COM ‏@sporx 1 dk.

SON DAKİKA: F.BAHÇE'DEN SK'DAN AÇIKLAMA: "UEFA, KULÜBÜMÜZDEN HERHANGİ BİR SAVUNMA TALEBİNDE BULUNMADI"

Ahaahahha :D :D Şemsiye yakın :D Daha neyin savunmasını alacak sizden :D :D

SON DAKİKA: F.BAHÇE'DEN SK'DAN AÇIKLAMA: "UEFA, KULÜBÜMÜZDEN HERHANGİ BİR SAVUNMA TALEBİNDE BULUNMADI"

:D

kendilerini sorusturma fenerbahce aleyhine degil tff aleyhine diye avutmaya calisiyorlar

hatta gazetelerden biri düzeltme cabasi icine girmis ama olayi tamamen batirmis

lan danalar uefa tff aleyhine hangi sebebten ötürü sorusturma acacak?

tüpcünün tipini beyenmedilerde o yüzden mi sorusturma acmayi düsünüyorlar

madem milleti kandirmaya calisiyorsunuz bari üsturuplu yapin

Savunma mı isteyecekler ulan dingiller :D

Herşeyi geçtim UEFA tffye siz neden bazı yönetici ve futbolcular ceza verdiniz diye sorarsa ne cevap verecekler ?

Her şey ortada pollyannacılık yapıyor bu saflar.

BİRİNCİ SEÇENEK:

UEFA, bu tür başvuruları prosedür gereği incelemek zorunda. Bundan dolayı TFFden savunma istedi. Bu soruşturmadan bir sonuç çıkmaz. UEFA, “Ben sadece kendi organizasyonum ile ilgili karar veririm. Yerel federasyonların işine karışmam” der. Ama soruşturma açarak da ne kadar ciddi davrandığını gösterir.

İKİNCİ SEÇENEK:

CAS’ın gerekçeli kararının ardından Fenerbahçe, UEFA aleyhine İsviçre Federal Mahkemesi’ne dava açtı. Şimdi UEFA, Fenerbahçe’nin hamlesine karşı bir hamle geliştirdi. TFF aleyhine karar alırsa bu kez Fenerbahçe çok zor durumda kalacak. Dolayısıyla bu soruşturma aslında sanıldığından çok önemli.

UEFA, bu soruşturma ile Fenerbahçe’ye karşı bir hamle mi yapıyor yoksa sadece prosedürü mü yerine getiriyor 17 Temmuz’da belli olacak.

UEFA'da hala bir şey yok ya da ben bulamadım ama yandaşlar dahil tüm siteler UEFA'nın soruşturma açıldığını yazdığına göre geçmiş olsun şikeciler. İlk seçenek komik yani şikeyle ilgili her haberde Avrupa basını hala Fb'yi örnek gösterirken , soruşturma açıp da cezasız bırakmak hakikaten rezalet olur.

2. seçenek için şu arkadaş daha iyi özetlemiş.

Ekli dosyayı görüntüle 14692

Bu da 3 gün önceki haber.

[attachment=10443:upload_2014-5-30_18-30-35.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-30_18-30-35.webp
    upload_2014-5-30_18-30-35.webp
    127,3 KB · Görüntüleme: 283
Geri
Üst Alt